Dispozitive de securitate a contului BetStars

Protejează-ţi contul cu un dispozitiv de securitate RSA, care poate fi cumpărat din Magazinul de Recompense!

BetStars este cel mai sigur loc în care poţi juca online, cu tehnologie de ultimă oră, care ajută la protejarea contului tău şi menţine integritatea jocurilor noastre. Vigilenţa este întotdeauna o componentă extrem de importantă şi îţi poţi proteja şi mai bine contul cu un dispozitiv de securitate RSA, pe care îl poţi achiziţiona din Magazinul de Recompense.

Utilizarea unui dispozitiv RSA este cel mai bun mod de a te asigura că eşti în siguranţă, în timp ce eşti online la BetStars. Este un dispozitiv foarte uşor de utilizat, care generează o parolă suplimentară atunci când te autentifici în programul de joc. Fiecare parolă este afişată pe ecran doar timp de câteva secunde. După aceasta, o nouă parolă este generată, iar cea veche expiră. În acest mod, contul tău utilizează o autentificare prin doi factori, ceea ce îi măreşte securitatea. Dispozitivul poate fi chiar ataşat la un breloc de chei, excelent pentru jocurile în deplasare.

Pentru mai multe detalii despre dispozitivele de securitate RSA, te rugăm să citeşti pagina FAQ Dispozitive securitate RSA.

Dacă ai întrebări despre achiziţionarea sau utilizarea unui dispozitiv de securitate RSA, te rugăm să contactezi Serviciul Clienţi

 

Joc responsabil

Responsible Gaming

Credem cu tărie în jocul responsabil şi suntem dedicaţi unei experienţe de joc plăcute şi pozitive.

Întrebări frecvente Asistenţă

FAQ

Serviciul Clienţi a adunat o listă cu cele mai des întâlnite întrebări şi răspunsurile lor.