PIN BetStars

Ce este un PIN BetStars?

Un PIN BetStars este un număr format din şase cifre şi care este emis de către BetStars, ca măsură adiţională de securitate pe lângă parola ta. Odată ce un PIN BetStars este stabilit pentru contul tău, ţi se va cere să introduci acest număr PIN BetStars dând click pe o tastatura virtuală care apare pe ecran, de fiecare dată când te autentifici.

De fiecare dată când încerci să te autentifici în contul tău BetStars, numerele îşi vor schimba poziţia. Acest fapt va face imposibil pentru majoritatea softurilor keylogger să înregistreze locul în care dai click şi pe ce butoane apeşi, ajutând astfel la protejarea securităţii contului tău.

Utilizarea PIN-ului BetStars mai îmbunătăţeşte securitatea şi prin faptul că oferă un număr adiţional de validare, ceea ce te împiedică să devii victimă a operaţiunilor de genul 'phishing' sau 'social engineering'.

BetStars PIN

Numerele de pe tastatura virtuală îşi schimbă poziţia de fiecare dată când te autentifici.

Cum pot seta această funcţie pentru contul meu? Se poate dezactiva această funcţie după ce am activat-o în contul meu? Ce se întâmplă dacă îmi pierd PIN-ul BetStars? Folosirea unui PIN BetStars va face contul meu să fie complet securizat?

Joc responsabil

Responsible Gaming

Credem cu tărie în jocul responsabil şi suntem dedicaţi unei experienţe de joc plăcute şi pozitive.