Joc responsabil

Despre ce este vorba

The Stars Group face tot posibilul să ajute şi să protejeze jucătorii care sunt supuşi riscului potenţialelor efecte negative ale jocurilor de noroc, prin mai multe mijloace, inclusiv instrumente de autoexcludere, instrucţiuni privind jocul responsabil, identificarea riscului şi verificarea jucătorului.

Noi ne-am făcut un scop în a ajuta şi proteja pe cei care nu ar trebui să parieze sau pe cei care doresc să limiteze numărul de ore petrecute pariind.

Verificarea vârstei

Orice client, care nu are vârsta minimă necesară pentru a juca poker şi care a furnizat informaţii false privind vârsta sa, poate avea anulate toate câştigurile şi i se poate intenta proces penal.

Ce facem noi

 • Fiecare persoană care îşi deschide un cont nou trebuie să bifeze o opţiune prin care confirmă că are cel puţin 18 ani. Prin acest lucru oricine ia la cunoştinţă faptul că nu acceptăm clienţi care nu au cel puţin 18 ani.
 • Când cineva îşi creează un cont la noi, va fi obligat să ne furnizeze numele, adresa şi data de naştere pentru a confirma faptul că are cel puţin 18 ani.
 • Noi nu dorim să atragem, prin promoţiile şi campaniile noastre de marketing, clienţi care nu au împlinit încă vârsta de 18 ani. Acest lucru nu ar fi profitabil din punct de vedere financiar, dar nici conform cu valorile şi atitudinea noastră.

Ce poţi face tu

 • Fii sigur că îţi protejezi computerul. Toate computerele pe bază de Windows pot fi setate să aibă o parolă de start, fără de care nu se poate intra în sistemul de operare. În general setarea unei parole este o practică bună, dar este şi mai important să faci acest lucru dacă ai copii mici sau adolescenţi unde locuieşti. De asemenea, păstrează-ţi ID-ul Stars şi parola secrete. Poţi alege ca programul de joc să nu-ţi memoreze parola la fiecare autentificare. Dacă ai cea mai mică bănuială că altcineva ar putea încerca să îţi acceseze contul Stars, ar trebui să nu permiţi programului de joc reţinerea parolei.
 • Dacă ai copii sau adolescenţi în grijă, foloseşte un program de protecţie care îţi permite să defineşti site-urile web la care aceştia pot avea acces şi cu ajutorul căruia poţi, în general, avea control asupra modului în care copiii tăi folosesc Internetul. Mai jos poţi găsi două dintre aceste programe:
 • Dacă ştii că cineva sub 18 ani foloseşte platforma noastră, anunţă-ne. Trebuie doar să contactezi Serviciul Clienţi şi ne vom ocupa de sesizarea ta imediat. Primul pas este să investigăm, iar dacă este cazul, vom bloca accesul la contul respectiv până când vom primi o dovadă clară că persoana care deţine contul are vârsta minimă de 18 ani. Deci aceste sesizări venite de la tine sunt tratate cu foarte mare seriozitate.
 • Fii un părinte responsabil. În multe privinţe acest lucru presupune doar să fii atent(ă) la copilul tău. Dacă îţi auzi copilul vorbind despre conturi pentru jocuri online, despre retrageri sau depuneri de bani, află despre ce este vorba. Dacă observi programul de joc pe computerul copilului tău, dezinstalează-l şi află cum şi de ce a instalat acest program. Cel mai simplu mod de a-i împiedica să joace pe cei care nu îndeplinesc vârsta minimă necesară este să fii un părinte responsabil. Poţi găsi sfaturi referitoare la modul de a discuta cu o persoană tânără despre jocurile de noroc aici.

Autoexcluderea

În cazul în care consideri că parierea este mai degrabă o povară pentru viaţa ta şi nu o formă de distracţie, noi vrem să te ajutăm. Întâi te rugăm să citeşti întrebările de mai jos:

 1. Ai lipsit vreodată de la şcoală sau de la locul de muncă pentru că pariai?
 2. Ţi-ai neglijat vreodată viaţa de zi cu zi a ta sau a familiei tale din cauza pariurilor?
 3. Ai vândut vreodată ceva sau ai împrumutat bani pentru a paria?
 4. Ai pariat adesea până când ai pierdut ultimul ban?
 5. Ai pariat vreodată mai mult decât ai plănuit iniţial?
 6. Te-ai gândit vreodată la sinucidere sau la alte moduri de autovătămare din cauza parierii?

Dacă ai răspuns cu 'Da' la unele dintre întrebările de mai sus, te sfătuim să consulţi Gamblers Anonymous.

Poţi face întregul test pe unul dintre următoarele site-uri:

www.gamcare.org.uk/get-advice/self-assessment-tool/
www.ncpgambling.org/i4a/survey/survey.cfm?id=6

De asemenea, îţi punem la dispoziţie opţiunea de a te autoexclude pentru diferite perioade de timp.

Pentru aceasta autentifică-te, deschide 'Cont' şi apoi 'Joc responsabil', în fereastra pop-up.

Menţionăm că toate autoexcluderile sunt ireversibile pe durata specificată în cererea respectivă. În plus, perioadele de autoexcludere se aplică tuturor opţiunilor de pariere. Autoexcluderea ta se va aplica contului Stars şi oricărui produs care necesită ID-ul tău Stars pentru a juca.

 • Oferim perioade de 12 şi 24 de ore pentru calmare şi autoexcludere pe perioade de 7, 30, 60 şi 120 de zile. Nu vei putea să-ţi deschizi un alt cont. Perioadele de calmare sau de autoexcludere încep imediat ce ai dat click pe butonul care le solicită. Va trebui să închizi toate mesele la care joci. După ce ai făcut acest lucru, nu vei putea face depuneri sau transferuri între conturi prin intermediul contului tău Stars. Pe lângă asta, nu vei mai primi e-mailuri sau ştiri de la noi.
 • Autoexcluderea pe o perioadă de 6 luni. Această autoexcludere este asemănătoare cu celelalte perioade de time-out, singura diferenţă fiind faptul că iniţial îţi vom cere să retragi orice sume deţii în contul tău Stars. În plus, nu vei fi reprimit la mese în mod automat. Dacă vrei să revii la noi, poţi contacta Serviciul Clienţi în orice moment, după ce a expirat perioada de autoexcludere.
 • Autoexcluderi mai mari de 6 luni şi autoexcluderi permanente. Dacă vrei să te autoexcluzi pe o perioadă mai mare de 6 luni sau să te autoexcluzi permanent, te rugăm să contactezi Serviciul Clienţi.
 • Pariul va fi plătit normal dacă jucătorii care se autoexclud au un pariu deschis în momentul solicitării de autoexcludere.

Dacă utilizezi un computer cu Windows sau Mac şi vrei să te autoexcluzi din toate activităţile online de jocuri de noroc, îţi recomandăm să descarci gamban®, un software care te ajută blocând accesul la orice înseamnă joc de noroc online.

Poţi consulta şi programul GamBlock, cu ajutorul căruia poţi limita accesul computerului tău la site-uri de jocuri de noroc.

Cum să pariezi responsabil online

Dacă doreşti să pariezi online, iată mai jos câteva sfaturi care te vor ajuta să transformi această experienţă într-una plăcută şi cu ajutorul cărora poţi minimiza riscul unor probleme viitoare:

 1. Pariază pentru amuzament, nu pentru a câştiga bani.
 2. Pariază folosind bani pe care îţi permiţi să îi pierzi. Nu folosi niciodată bani de care ai nevoie, cum ar fi banii pentru mâncare, chirie, facturi sau taxe şcolare.
 3. Setează limite de depunere şi asigură-te că niciodată nu vei depune mai mult decât îţi poţi permite să pierzi.
 4. Nu încerca niciodată să recuperezi o pierdere. Dacă ai pierdut o anumită sumă de bani, nu paria pe mize mai mari în încercarea de a recupera o pierdere anterioară.
 5. Nu paria atunci când eşti supărat, obosit sau deprimat. Este foarte greu să iei decizii corecte când nu te simţi bine.
 6. Îmbină pariurile cu alte activităţi. Găseşte şi alte forme de distracţie, astfel încât pariurile să nu devină o parte prea importantă în viaţa ta.

Dacă simţi că ai putea avea o problemă privind jocurile de noroc şi vrei să primeşti sfaturi sau consiliere, poţi vizita aceste site-uri:

Definirea limitelor de depunere şi de achiziţie

Noi considerăm că tu eşti cel responsabil cu administrarea bugetului propriu alocat parierii online. De aceea ai la dispoziţie opţiunea de a-ţi defini propriile limite săptămânale de depunere. Bineînţeles, aceste limite definite de către tine nu pot fi mai mari decât cele stabilite deja de către noi pentru contul tău.

Restricţionarea pariurilor sportive

Setarea limitelor de pariere oferă jucătorilor o modalitate de a controla eventualele pierderi prin limitarea mizelor la care pot juca.

Poţi seta limite de pariere folosind meniul 'Joc responsabil' aflat în ‘Instrumente’ > ‘Joc responsabil’ > ‘Restricţionează limită miză Sporturi’ pe calculator şi *Mai multe' > 'Instrumente şi setări', în aplicaţia pentru mobil. De asemenea, există opţiunea de a te exclude complet de la pariurile sportive din acest meniu alegând 'Nu juca'.

De asemenea, te mai poţi autentifica în cont şi de pe website. Din meniul 'Cont', poţi accesa instrumentele noastre pentru joc responsabil.

Over 18 Only GamCare Certified GamCare Worried about excessive play? Click here for help.

Joc responsabil

Responsible Gaming

Credem cu tărie în jocul responsabil şi suntem dedicaţi unei experienţe de joc plăcute şi pozitive.

Întrebări frecvente Asistenţă

FAQ

Serviciul Clienţi a adunat o listă cu cele mai des întâlnite întrebări şi răspunsurile lor.

FAQ jocuri de poker

faq games

Întrebări frecvente şi răspunsuri legate de jocul de poker de la BetStars.