Retrageri prin Transfer Bancar Direct

Transfer bancar direct

Ce este un Transfer Bancar Direct?

Transferul Bancar Direct este o modalitate de retragere care îţi permite să primeşti banii direct în contul tău bancar.

Cum pot face retrageri prin Transfer Bancar Direct?

Tot ce trebuie sa faci este să iniţiezi retragerea din Casierie. Odată ce ai introdus suma pe care doreşti să o retragi, alege pur şi simplu Transfer Bancar Direct dintre opţiunile prezentate. În acel moment va trebui să introduci detaliile contului tău bancar. După ce ai introdus informaţiile necesare, va trebui să confirmi datele contului, pentru a fi sigur că nu s-a strecurat nicio greşeală.

Trebuie menţionat că titularul contului bancar trebuie să fie acelaşi cu titularul contului Stars de pe care se face retragerea.

Va dura până la 72 de ore până când tranzacţia este trimisă spre procesare. După aprobarea tranzacţiei, mai pot trece între 2 si 5 zile lucrătoare până când retragerea va ajunge în contul tău bancar.

Ce informaţii privind contul bancar sunt necesare pentru a procesa un Transfer Bancar Direct?

Cum se realizează schimbul valutar?

Noi folosim cursul mediu al pieţei, furnizat de către XE (plus un mic comision, acolo unde este aplicabil) pentru a efectua operaţiuni de schimb valutar. Pentru mai multe informaţii, te rugăm să citeşti termenii şi condiţiile pentru tranzacţiile de bani reali şi pentru schimburile valutare.

Care sunt limitele de retragere prin Transfer Bancar Direct?

Te rugăm să vizitezi Casieria pentru a vedea limitele tale actuale de retragere.

Care este costul unei retrageri prin Transfer Bancar Local?

Nu se percepe nicio taxă pentru retragerile prin Transfer Bancar Local. Jucătorii sunt în totalitate răspunzători de orice taxe percepute de către banca lor. Pentru mai multe informaţii despre taxe aplicate de către banca dumneavoastră la primirea unor transferuri bancare directe, vă rugăm să luaţi legătura direct cu banca.

Dacă ai întrebări suplimentare, te rugăm să contactezi Serviciul Clienţi.

FAQ Bani reali

Chip Stack

Aici găseşti răspunsuri la orice întrebare poţi avea despre tranzacţiile şi retragerile de bani reali de la BetStars.