Pariuri sportive BetStars

Crezi că ştii care va fi scorul derbiului din acest weekend sau cine va câştiga la Wimbledon? Indiferent pe ce sport îţi place să pariezi, BetStars ţi-l oferă. Poţi plasa pariuri pe zeci de sporturi şi evenimente din toată lumea, cu serviciul nostru Pariuri sportive BetStars, iar acest ghid te poate ajuta să începi în cel mai scurt timp.

Ce sunt pariurile sportive?

Dacă nu ai mai încercat niciodată pariuri sportive, atunci efectuarea primului tău pariu poate părea un pic mai dificilă. Dar nu te teme, nu e deloc dificil. Diversele evenimente pot oferi opţiuni diferite de pariere şi oportunităţi, dar în cea mai simplă formă a lor, pariurile sportive înseamnă plasarea unei sume de bani pe rezultatul pe care îl doreşti. Ţinta ta este să câştigi bani prin efectuarea de predicţii corecte.

Poate fi că Chelsea va câştiga cupa, Lakers vor intra în playoffs sau ceva mai rar, cum ar fi cine va câştiga la Eurovision. Dacă ai un pariu în cap, sunt şanse bune să îl şi poţi plasa.

Cum să accesezi Pariuri sportive

Jucătorii pot începe să-şi plaseze pariurile chiar acum pe pagina Sporturi, prin intermediul programului de joc BetStars sau pe dispozitivul lor mobil.

Autentifică-te pentru a plasa pariuri din bankroll-ul tău curent (nu este nevoie să-ţi creezi un nou cont, dacă eşti deja jucător BetStars!) şi poţi plasa pariuri chiar şi în timp ce aştepţi startul următorului turneu de poker.

Dacă eşti nou la BetStars, vizitează pagina Sporturi pentru a te înregistra şi a începe să pariezi. Odată ce ai terminat procesul de înregistrare, te rugăm să urmezi paşii de mai jos pentru a plasa primul tău pariu.

Cum se plasează un pariu

1) Alegi evenimentul dorit

BetStars oferă opţiuni de pariere pentru foarte multe sporturi diferite şi pentru sute de alte tipuri de evenimente. Odată ce te-ai autentificat, poţi alege dintr-o gamă variată de sporturi pe care poţi paria. Selectează un sport pentru a vedea toate meciurile/selecţiile disponibile pentru pariere.

2) Alegi opţiunea de pariere

Mai departe, alegi un meci/selecţie pentru a vedea toate opţiunile de pariere oferite, cum ar fi 'Rezultat meci' sau 'Scor exact', şi cotele aferente.

3) Defineşti pariul

Odată ce ai văzut un pariu care îţi place, dă click pe cote pentru a-ţi deschide 'Biletul de pariere' în partea dreaptă a ferestrei cu pariuri sportive. Aici poţi introduce suma pe care vrei să o pariezi şi vei vedea cât de mare va fi câştigul tău potenţial.

4) Plasezi pariul!

În final, apasă pe 'Plasează pariul' imediat ce eşti pregătit să-ţi înregistrezi pariul. În aceeaşi secţiune vei vedea un sumar al acestuia. De asemenea, poţi urmări pariurile deja plasate intrând în secţiunea 'Pariurile mele'.

Nu uita: unele sporturi şi evenimente oferă pariuri 'în-joc', aşa că, indiferent dacă evenimentul pe care vroiai să pariezi a început deja, încă mai poţi plasa pariuri în timpul derulării acestuia. Pentru mai mult ajutor în privinţa pariurilor sportive BetStars şi pentru a obţine răspunsuri la orice întrebare ai putea avea, vizitează pagina Întrebări frecvente pariuri sportive.

Înţelegerea cotelor

Cunoaşterea modului în care funcţionează cotele în pariuri sportive reprezintă cheia succesului. Când eşti autentificat în Pariuri sportive BetStars, poţi schimba modul în care sunt afişate cotele pentru fiecare eveniment, formatele disponibile fiind fracţional, decimal şi american. Pentru a alege opţiunea ta preferată, intră pe pagina Sporturi. Dacă nu eşti autentificat, formatul în care sunt afişate cotele va avea la bază locaţia ta.

Cotele decimale sunt cele mai uşor de înţeles şi îţi arată ce vei obţine pentru un pariu de $1, pentru orice selecţie individuală. De exemplu, Manchester United să învingă pe Chelsea cu 1-0 la o cotă de 7,50 înseamnă că, pentru fiecare $1 pe care l-ai pus pe Manchester United, vei avea un venit de $7,50 ($6,50 profit şi miza ta iniţială de $1) dacă pariul tău iese câştigător.

Nu uita: în anumite circumstanţe, chiar dacă pariezi pe un învins, îţi poţi primi banii înapoi. La BetStars, vom avea oferte speciale prin care îţi vei recupera banii mizaţi, cote îmbunătăţite şi bonusuri pentru anumite evenimente şi tipuri de pariuri, asigurându-ne că tu obţii cea mai bună valoare, de fiecare dată când plasezi un pariu la noi.

Pentru detalii, vizitează pagina Reguli generale pariuri sportive.

Cunoaşte-ţi tipurile de pariuri

De la pariuri individuale la pariuri goliat, la BetStars îţi punem la dispoziţie o gamă întreagă de pariuri sportive, fiecare cu propriul său set de reguli şi criterii privind câştigurile. Aici poţi găsi o listă completă a tipurilor de pariuri oferite de BetStars. Alternativ, poţi vedea mai jos o listă scurtă cu unele dintre cele mai utilizate tipuri.

  • Pariu individual

Individualul este cel mai uşor pariu pe care îl poţi plasa. Este un pariu pe o selecţie dintr-un eveniment, cum ar fi jucătorul care înscrie primul gol sau câştigătorul meciului. Pentru a avea succes şi a câştiga, selecţia ta trebuie să conţină pronosticul corect.

  • Pariuri multiple

Un pariu multiplu este un pariu pus pe două sau mai multe evenimente individuale, cum ar fi Manchester United să învingă pe Liverpool şi Everton pe Chelsea. Pariurile multiple pot veni sub forma unui număr de formate diferite, cum ar fi duble, triple, yankee şi multe altele.

  • Acumulator

Un pariu acumulator implică alegerea de selecţii diferite, cum ar fi câştigătorii unor meciuri diferite, într-un singur pariu. Pentru a câştiga, trebuie să prezici corect toate rezultatele. Pariurile acumulator sunt disponibile pentru până la maxim 20 selecţii. Pariuri similare de doar 2 sau 3 selecţii sunt numite simplu ‘duble’ şi ‘triple’.

Dacă ai întrebări legate de pariurile sportive de la BetStars, vizitează pagina Întrebări frecvente pariuri sportive sau contactează support@betstars.ro.

Întrebări frecvente pariuri sportive

Sports Betting FAQ

Aici găseşti răspunsuri la cele mai frecvente întrebări privind pariurile sportive de la BetStars.

Serviciu Clienţi

Support

Serviciul Clienţi BetStars este disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7 pentru a te ajuta şi poate răspunde oricărei întrebări a cărui răspuns nu poate fi găsit în paginile de Întrebări frecvente.

Jocul pe bani reali

Chip Stack

Fă prima ta depunere de bani reali şi joacă la BetStars! Depunerile sunt rapide şi sigure.