Cum te putem ajuta?

Scrie un cuvânt sau o propoziţie scurtă referitoare la căutarea ta în căsuţa de mai jos şi sistemul nostru de ajutor va reda cele mai relevante articole.

Caută

Trimiterea unei capturi de ecran a unei erori sau defecţiuni a programului

În cazul în care un mesaj de eroare sau o defecţiune vizibilă apare atunci când utilizezi programul nostru, trimiterea unei capturi de ecran (care să arate întregul ecran) echipei noastre de Asistenţă Clienţi ne poate ajuta să te asistăm la remedierea problemei.

Instrucţiuni despre cum să creezi o captură de ecran sunt disponibile pe website-ul take-a-screenshot.org.

Captura de ecran ne poate fi trimisă prin intermediul Formularului de contact Suport. Un link către formular poate fi găsit în meniul Ajutor din programul de joc sau sub meniul Contactează-ne de pe website.

Observaţie: Punem la dispoziţie linkuri către produse şi site-uri terţe din amabilitate pentru jucătorii noştri, iar The Stars Group nu promovează şi nici nu-şi asumă responsabilitatea pentru utilizarea acestor produse sau website-uri, acestea fiind independente de The Stars Group. Vă rugăm să luaţi la cunoştinţă faptul că orice informaţie sau produse menţionate vor fi folosite sau luate drept referinţă pe răspunderea dumneavoastră.

Părerea ta

A răspuns acest articol întrebării tale?

Articole ajutătoare conexe