Cum te putem ajuta?

Scrie un cuvânt sau o propoziţie scurtă referitoare la căutarea ta în căsuţa de mai jos şi sistemul nostru de ajutor va reda cele mai relevante articole.

Caută

Resurse sistem scăzute pentru Windows

Căsuţa cu mesajul Low System Resources apare atunci când computerul tău nu mai are resurse pe care să le aloce programului nostru de joc. Pentru a evita această problemă în viitor, păstrează un număr minim de aplicaţii care să ruleze atunci când joci pe site-ul nostru dacă foloseşti un computer mai vechi. De asemenea, repornirea computerului tău înainte de a te aşeza să joci pentru un timp va ajuta la eliberarea de resurse şi ar trebui să prevină această problemă.

Totuşi, dacă întâmpini în continuare probleme după urmarea paşilor anteriori, trimite-ne fişierele jurnal ale programului nostru de joc. Este important să ne trimiţi aceste fişiere în cel mai scurt timp posibil, deoarece acestea vor fi suprascrise după 48 de ore.

Deschide programul nostru de joc (autentificarea nu este necesară pentru a face acest lucru) şi apoi selectează din lobby:

Ajutor → Fişiere Jurnal (include ID-ul tău Stars şi orice detalii legate de motivul pentru care ne trimiţi aceste fişiere jurnal) → TRIMITE FIŞIERE JURNAL

Această operaţiune va trimite în mod automat fişierele jurnal şi explicaţia ta către noi.

Alternativ, poţi salva fişierele jurnal în format .ZIP selectând ZIP & SALVARE. Fişierele jurnal vor fi apoi salvate în mod automat în format .zip pe hard diskul tău. Pentru a face acest lucru, deschide lobby-ul, apoi:

Ajutor → Fişiere Jurnal → ZIP & SALVARE

Salvează fişierul pe desktop (s-ar putea să trebuiască să navighezi către desktop, deoarece locaţia implicită este folderul 'Settings').

Trimite-ne fişierele jurnal folosind formularul Contactează Serviciul Asistenţă, care poate fi găsit după cum urmează:

Website
  1. Serviciu Clienţi
  2. Contactează-ne
Program de joc pentru computer
  1. Ajutor
  2. Contactează Serviciul Asistenţă

În plus, confirmă dacă foloseşti orice instrumente terţă parte în timp ce joci, de exemplu, Hold'em Manager, PokerTracker etc.

Părerea ta

A răspuns acest articol întrebării tale?

Articole ajutătoare conexe