Caută în Ajutor

Scrie un cuvânt sau o propoziţie scurtă referitoare la căutarea ta în căsuţa de mai jos şi sistemul nostru de ajutor va reda cele mai relevante articole.

Caută

Resurse de sistem insuficiente în Windows

Eroarea Resurse de sistem insuficiente apare atunci când calculatorul nu mai are resurse suficiente pe care să le aloce programului nostru. Pentru a evita această problemă pe viitor, te rugăm să rulezi un număr minim de aplicaţii în timp ce joci pe platforma noastră, dacă deţii un computer mai vechi. De asemenea, repornirea calculatorului înainte de a lua loc la mese ajută la eliberarea unor resurse şi nu ar trebui să mai întâmpini probleme.

Totuşi, dacă în continuare întâmpini probleme deşi ai urmat paşii anteriori, trimite-ne fişierele jurnal din programul nostru.

 1. Porneşte programul nostru (Notă: nu este necesară autentificarea)
 2. Selectează butonul Ajutor din lobby (click pe Mai multe mai întâi, dacă nu este vizibil)
 3. Selectează Fişiere Jurnal (include ID-ul Stars şi orice detalii legate de motivul pentru care ne trimiţi fişierele jurnal)
 4. Click pe TRIMITE FIŞIERE JURNAL, acţiune ce ne va trimite automat fişierele jurnal şi explicaţia

Alternativ, poţi salva fişierele jurnal în format ZIP, dacă dai click pe butonul ZIP & SALVARE iar fişierele jurnal vor fi salvate automat în format .zip pe hard-disk.

 1. Deschide lobby-ul
 2. Mergi la Ajutor
 3. Mergi la Fişiere Jurnal
 4. Selectează ZIP & SALVARE
 5. Salvează fişierul pe desktop (s-ar putea să trebuiască să navighezi către desktop, deoarece locaţia implicită este folderul de setări).

Fişierele jurnal ne pot fi trimise prin intermediul Formularului de contact Suport. Un link către formular poate fi găsit astfel:

Website

 1. Serviciu Clienţi
 2. Contactează-ne

Computer

 1. Ajutor
 2. Contactează Serviciul Clienţi

Este important să ne trimiţi aceste fişiere cât mai curând, deoarece acestea sunt păstrate pe hard disk-ul tău doar timp de o zi.

De asemenea, te rugăm să ne confirmi dacă foloseşti programe terţe, de ex. Hold'em Manager, PokerTracker etc.

Părerea ta

A răspuns acest articol întrebării tale?

Articole ajutătoare conexe