Caută în Ajutor

Scrie un cuvânt sau o propoziţie scurtă referitoare la căutarea ta în căsuţa de mai jos şi sistemul nostru de ajutor va reda cele mai relevante articole.

Caută

Skrill: Instrucţiuni retragere

În funcţie de ţara înregistrată în cont, s-ar putea să fie nevoie să efectuezi o depunere prin Skrill înainte de a vedea această metodă ca opţiune disponibilă pentru retrageri.

Pentru a retrage prin această metodă, te rugăm să urmezi aceşti paşi:

  1. Mergi în Casieria noastră
  2. După ce ai selectat valuta preferată, dă click pe Retragere bani
  3. Introdu suma pe care doreşti să o retragi şi apoi dă click pe Continuă
  4. Selectează opţiunea Skrill şi dă click pe Solicită
  5. Dacă ai depus anterior folosind contul tău Skrill, detaliile tale Skrill vor fi afişate. Trebuie doar să confirmi detaliile şi să dai click pe OK.
  6. Dacă nu ai depus anterior prin Skrill va trebui să introduci adresa de email a contului Skrill, să o confirmi şi să dai click pe Transmitere.
  7. Odată ajuns din nou în ecranul de retragere, selectează valuta de retragere preferată, daca este cazul, si dă click pe Solicită.
  8. Verifică detaliile cererii tale de retragere şi dă click pe butonul OK.

Cererea ta va fi procesată în termen de 72 de ore (48 de ore pentru Portugalia) şi creditată imediat după în contul Skrill.

Dacă ai folosit Skrill pentru a depune în ultimele 12 luni, retragerile tale vor fi creditate automat către contul folosit pentru a depune, în sume maxime echivalente cu cele depuse şi în aceeaşi valută cu cea a ultimei depuneri prin Skrill. Poţi apoi să retragi suma rămasă prin orice metodă disponibilă, inclusiv Skrill.

Dacă selectezi metoda Skrill şi nu deţii un cont Skrill vei avea 14 zile la dispoziţie pentru a crea unul folosind aceeaşi adresă de email pe care ai introdus-o când ai efectuat cererea de retragere. Dacă nu creezi un cont Skrill în acest interval de timp, fondurile vor fi returnate în Contul tău Stars

Părerea ta

A răspuns acest articol întrebării tale?

Articole ajutătoare conexe