Cum te putem ajuta?

Scrie un cuvânt sau o propoziţie scurtă referitoare la căutarea ta în căsuţa de mai jos şi sistemul nostru de ajutor va reda cele mai relevante articole.

Caută

Carduri: Instrucţiuni retrgere (Visa)

Pentru a confirma dacă o metodă de plată este disponibilă în ţara ta, te rugăm să te autentifici în Contul tău Stars şi să mergi la Casierie.

 

Opţiunea de retragere Visa va fi disponibilă în Casierie doar dacă ai efectuat cel puţin o depunere folosind respectivul card în ultimele 12 luni.

Important:

  • Fondurile vor fi creditate automat pe acelaşi card pe care l-ai folosit pentru a efectua ultima ta depunere prin card.
  • Fondurile vor fi convertite automat în aceeaşi valută pe care ai folosit-o pentru a efectua ultima ta depunere prin card.
  • În cazul în care cardul ales de către sistem pentru procesarea retragerii tale automate nu mai este valid anulează solicitarea şi trimite-ne un e-mail.
  • Pentru a retrage pe un card nou, va trebui să efectuezi mai întâi o depunere prin el.

Pentru a solicita o retragere prin card, urmează aceşti paşi:

  1. Deschide Casieria şi selectează secţiunea Retragere bani.
  2. Introdu suma pe care doreşti să o retragi şi selectează butonul Retrage/Următorul.
  3. În următorul ecran, vei fi notificat dacă ai orice retrageri automate în aşteptare şi de metodele disponibile pentru retragerea sumei rămase.
  4. Dacă nu ai nicio retragere automată în aşteptare, pur şi simplu selectează tipul de card pe care doreşti să-l foloseşti şi trimite cererea.

Cererea ta va fi analizată în termen de 72 de ore şi creditată în următoarele 10 zile lucrătoare.

Părerea ta

A răspuns acest articol întrebării tale?

Articole ajutătoare conexe