Cum te putem ajuta?

Scrie un cuvânt sau o propoziţie scurtă referitoare la căutarea ta în căsuţa de mai jos şi sistemul nostru de ajutor va reda cele mai relevante articole.

Caută

Utilizarea opţiunii de Autoexcludere

Ai opţiunea de a te exclude de la joc pentru o anumită perioadă de timp. Pentru a aplica acestă opţiune în contul tău, mergi în Lobby-ul principal şi selectează:

  1. Instrumente
  2. Joc responsabil
  3. Exclude-mă de la jocuri (computer) sau Mai multe > Joc responsabil (mobil)

Autoexcluderea se va aplica pentru Contul tău Stars şi pentru orice produs al nostru care necesită ID-ul tău Stars pentru a juca. Dacă doreşti să te autoexcluzi dintr-un anumit joc, selectează secţiunea respectivă, care începe cu 'Restricţionează' din meniul ‘Joc responsabil' şi setează limitele la 'Nu Juca (toate restricţionate)'.

Pe parcursul acestei perioade nu ţi se va permite să joci jocuri pe bani reali sau bani virtuali, sau să efectuezi depuneri. Vei fi retras în mod automat din orice turneu care începe în cursul perioadei de auto-excludere. 

Odată ce ai solicitat şi confirmat autoexcluderea, noi nu putem anula decizia şi va trebui să aştepţi până când perioada expiră pentru a putea juca din nou.

Părerea ta

A răspuns acest articol întrebării tale?

Articole ajutătoare conexe