Cum te putem ajuta?

Scrie un cuvânt sau o propoziţie scurtă referitoare la căutarea ta în căsuţa de mai jos şi sistemul nostru de ajutor va reda cele mai relevante articole.

Caută

Probleme cu aplicaţia pentru mobil

În timp ce există sute de dispozitive Android care reuşesc să îndeplinească cerinţele de rezoluţie şi sistem de operare, există şi unele care nu au abilitatea de a executa aplicaţii complexe care solicită în acelaşi timp procesare, conexiune şi memorie.

Este important de reţinut că multe astfel de dispozitive nu sunt făcute tocmai pentru jocuri, în schimb, sunt mai degrabă întrebuinţate ca agende digitale, eBook readers sau pentru alte sarcini de acest fel, care nu solicită mari resurse de procesare.

Dacă utilizezi mai multe aplicaţii în fundal, aplicaţia noastră poate să nu reuşească să acceseze suficiente resurse de sistem şi poate fie să aibă întârzieri sau să se închidă.

Pentru a rezolva asta, redu la minim numărul aplicaţiilor care rulează în fundal. Tot ce trebuie să faci este să accesezi butonul Aplicaţii Recente din partea dreapta-jos a dispozitivului şi lista cu aplicaţiile recente se va deschide. Dacă glisezi aplicaţiile în stânga sau dreapta acestea vor fi închise.

Deşi în mod normal nu sunt recomandate, poţi folosi şi aşa numitele aplicaţii task killer din Play Store pentru a închide aplicaţiile. Aplicaţia noastră este făcută în aşa fel încât este recunoscută ca aplicaţie de sistem, ceea ce înseamnă că aplicaţiile task killer nu o vor închide automat.

Dacă sugestiile noastre nu ajută la rezolvarea problemei, pentru a te bucura de experienţa de joc pe mobil, îţi sugerăm să încerci să foloseşti un dispozitiv mai performant, dacă este posibil.

Părerea ta

A răspuns acest articol întrebării tale?

Articole ajutătoare conexe