Cum te putem ajuta?

Scrie un cuvânt sau o propoziţie scurtă referitoare la căutarea ta în căsuţa de mai jos şi sistemul nostru de ajutor va reda cele mai relevante articole.

Caută

Stabilitate conexiune mobilă

Din păcate, semnalul niciunei reţele de telefonie mobilă nu este perfect şi, exact ca jocul de pe computer, conexiunea ta cu serverul jocului va fi la fel de bună precum cea mai slabă legătură dinspre dispozitivul tău spre serverul jocului nostru.

Internetul este o reţea de tip peer-to-peer. Informaţiile dintre dispozitivul tău şi serverele noastre vor trece printr-un număr mare (de la 8 la 24 sau mai multe) de perechi, maşini care nu sunt ale noastre şi care nu aparţin nici furnizorului tău de servicii de internet. Conexiunea ta este doar la fel de bună ca cea mai slabă dintre aceste maşini. Dacă oricare dintre acestea are probleme sau nu reuşeşte să înainteze datele, vei întâmpina o deconectare.

Aceasta înseamnă că e posibil să experimentezi probleme de deconectare sau întârziere chiar şi în cele mai bune circumstanţe. Adesea vei putea verifica e-mailul sau naviga pe alte site-uri, chiar în cazul în care conexiunea ta are întreruperi temporare. Aceasta se întâmplă deoarece ruta (lanţul de maşini) dintre tine şi fiecare site de destinaţie pe care îl vizitezi este diferit. Ruta către serverul de e-mail, de exemplu, este foarte scurtă, pentru că serverul de e-mail se află, de obicei, chiar la furnizorul de servicii de internet.

De asemenea, te rugăm să reţii că, atunci când comuţi între reţele, asemenea acţiune îi poate lua dispozitivului tău mobil până la 90 de secunde pentru a se reconecta, atunci când comută de la o conexiune celulară (3G/4G) la o conexiune Wi-Fi. În acest timp, dacă eşti autentificat, vei fi deconectat de la serverul de joc. De aceea, recomandăm să te pui în sit out la masă înainte de a comuta între reţele.

Părerea ta

A răspuns acest articol întrebării tale?

Articole ajutătoare conexe