Caută în Ajutor

Scrie un cuvânt sau o propoziţie scurtă referitoare la căutarea ta în căsuţa de mai jos şi sistemul nostru de ajutor va reda cele mai relevante articole.

Caută

Înscriere sau retragere din Clasamente

Pentru a te retrage dintr-un anumit Clasament, deschide-l şi mergi în subsolul listei. Vei vedea următorul mesaj: 'Dă click aici pentru a întrerupe participarea în acest Clasament.' Poţi repeta procesul pentru orice Clasament din care doreşti să fii exclus.

Dacă doreşti să participi din nou într-un Clasament, deschide-l şi dă click pe butonul 'Particip' sau derulează în jos şi dă click pe: 'Dă click aici pentru a începe participarea în acest Clasament.'

Dacă doreşti să te retragi din *toate* Clasamentele, mergi la:

  1. Setări
  2. Clasamente
  3. Selectează 'Scoate de pe toate'

Sau, dacă foloseşti un dispozitiv mobil, mergi la:

  1. Meniul aplicaţiei ('Mai multe' pe iOS)
  2. Setări şi Instrumente
  3. Clasamente
  4. Selectează 'Scoate de pe toate'

Poţi selecta şi 'Adaugă la toate' pentru a participa în toate Clasamentele disponibile, precum şi să alegi să participi automat în orice Clasament nou, atunci când va deveni disponibil.

Te rugăm să reţii că atunci când te retragi din orice Clasament, scorul tău se va reseta automat la zero. Dacă te vei realătura Clasamentului mai târziu, nu va fi posibil să adăugăm retroactiv orice puncte câştigate în perioada în care nu ai fost înscris. Nu există excepţii de la această regulă, aşadar te rugăm să fii atent înainte de a alege să te retragi din Clasament.

Părerea ta

A răspuns acest articol întrebării tale?

Articole ajutătoare conexe