Caută în Ajutor

Scrie un cuvânt sau o propoziţie scurtă referitoare la căutarea ta în căsuţa de mai jos şi sistemul nostru de ajutor va reda cele mai relevante articole.

Caută

Retrageri: Nu pot selecta metoda de retragere pe care o doresc în Casierie

Dacă nu mai vezi o anumită metodă de plată ca opţiune de retragere în Casierie, probabil este din cauză că nu ai folosit-o pentru a depune în ultimele 12 luni. Odată ce vei efectua o nouă depunere, ar trebui să o vezi din nou ca opţiune de retragere, fie imediat, fie 48 de ore mai târziu, în funcţie de metodă.

Dacă ai efectuat o depunere în ultimele 12 luni cu oricare cu oricare dintre metodele de plată care fac subiectul Politicii noastre la Retragere, sistemul nostru va selecta automat aceleaşi metode în Casierie atunci când soliciţi o retragere, până când sumele depuse prin ele vor fi egalate, începând de la cea mai veche. Odată ce toate sumele depuse anterior au fost egalate, vei putea selecta orice altă opţiune de plată disponibilă în Casierie pentru a retrage fondurile.

Dacă oricare dintre metodele selectate de sistem nu mai este validă sau dacă pur şi simplu nu vrei să o mai foloseşti, anulează cererea de retragere şi trimite-ne prin e-mail detaliile metodei de plată pentru a o putea şterge permanent dintre opţiunile depunere şi retragere din Casieria ta.

 

Părerea ta

A răspuns acest articol întrebării tale?

Articole ajutătoare conexe