Cum te putem ajuta?

Scrie un cuvânt sau o propoziţie scurtă referitoare la căutarea ta în căsuţa de mai jos şi sistemul nostru de ajutor va reda cele mai relevante articole.

Caută

Setare valută preferată

Valuta preferată este valuta ta implicită pentru transferuri şi operaţiuni cu T-Bani în Contul tău Stars.

În partea dreaptă a Casieriei (sau sub Solduri pe mobil) Valuta ta Preferată este afişată prima în listă. Aici poţi vedea şi Totalul General (afişat întotdeauna în Valuta Preferată).

De fiecare dată când primeşti bani, însă nu ai un cont în valuta respectivă (de exemplu, dacă vei câştiga o sumă de bani într-un freeroll EUR şi nu deţii un cont în EUR), fondurile vor fi automat convertite în Valuta ta Preferată.

Valuta ta preferată va fi utilizată dacă, dintr-un motiv oarecare, nu poţi specifica o valută atunci când ţi se cere (de exemplu, dacă eşti deconectat).

Poţi schimba Valuta Preferată oricând prin aceste meniuri din Casierie:

  • Computer: Mai multe > Administrează valute > Valută Preferată 
  • Mobil: Administrează valute > Valută Preferată 

Îţi poţi seta contul în aşa fel încât fondurile să fie convertite automat în valuta ta preferată atunci când intri sau ieşi din orice jocuri: 

  • Computer: Setări >  Global >  Valute multiple
  • Mobil: Setări & Instrumente > Schimbă valutele în mod automat

Valuta Preferată nu poate fi ştearsă. Dacă doreşti să ştergi Valuta Preferată, mai întâi trebuie să alegi o nouă Valută Preferată. Bankroll-ul USD nu poate fi şters niciodată.

Părerea ta

A răspuns acest articol întrebării tale?

Articole ajutătoare conexe