Caută în Ajutor

Scrie un cuvânt sau o propoziţie scurtă referitoare la căutarea ta în căsuţa de mai jos şi sistemul nostru de ajutor va reda cele mai relevante articole.

Caută

Folosirea Pariurilor Gratuite din oferta de bun venit

Dacă nu poţi localiza sau folosi un Pariu Gratuit, reţine următoarele:

  1. Pariurile gratuite pot fi folosite pentru pariuri single, duble şi pentru orice alt tip de acumulatori. Pariurile gratuite nu pot fi utilizate pentru pariuri sistem.
  2. Nu există cote minime necesare, sau alte reguli, atât timp cât selectezi un pariu eligibil, opţiunea de a utiliza Pariul Gratuit ar trebui să fie afişată.

De asemenea, valuta Pariurilor tale Gratuite este aceeaşi cu valuta pariurilor pe bani reali pe care le-ai plasat pentru a te califica pentru Pariurile Gratuite. Nu vei putea folosi un Pariu Gratuit dacă te-ai mutat în altă ţară. Pentru a modifica valuta preferată, te rugăm să mergi în Casierie, să deschizi secţiunea valutei dorite şi să selectezo Setează ca valută preferată

Dacă eşti convins ca toate aceste cerinţe sunt îndeplinite, te rugăm să trimiţi echipei de asistenţă clienţi două capturi de ecran cu ceea ce vezi, pentru a putea confirma faptul ca pariul într-adevăr lipseşte.

Prima este o imagine a secţiunii Pariuri Gratuite. Aceasta se găseşte în colţul din partea dreapta a lobby-ului principal, imediat lângă Biletul de Pariere şi Pariuri Deschise. A doua imagine necesară este cea care prezintă o fereastră deschisă a biletului de pariere, din momentul în care încerci efectiv să plasezi pariul.

Ne poţi trimite aceste informaţii folosind formularul Contactează-ne din partea dreaptă a ecranului, sau derulând în jos dacă foloseşti un dispozitiv mobil. 

Părerea ta

A răspuns acest articol întrebării tale?

Articole ajutătoare conexe