Cum te putem ajuta?

Oferta de bun venit la BetStars - Folosirea Pariurilor Gratuite

Dacă întâmpini dificultăţi în a localiza sau folosi un Pariu Gratuit, reţine următoarele:

Pariurile gratuite pot fi folosite pentru pariuri individuale, duble şi pentru orice alt tip de acumulatori. Pariurile gratuite nu pot fi utilizate pe pariuri sistem.

Nu există alte reguli, incluzând cotele minime necesare. Odată ce ai ales un pariu eligibil, opţiunea de a folosi Pariul Gratuit ar trebui să fie afişată.

De asemenea, valuta Pariurilor tale Gratuite este aceeaşi cu valuta pariurilor pe bani reali pe care le-ai plasat pentru a te califica pentru Pariurile Gratuite. Nu vei putea folosi un Pariu Gratuit dacă te-ai mutat în altă ţară.

Pentru a-ţi modifica valuta preferată te rugăm să mergi la Casierie şi să selectezi Mai multe  >  Administrează valute > Valuta preferată.

Dacă încă întâmpini probleme după ce ai urmat paşii de mai sus, te rugăm să contactezi Echipa de Asistenţă şi să trimiţi două capturi de ecran cu ceea ce vezi.

  • Prima imagine: Secţiunea Pariuri Gratuite din colţul din dreapta a lobby-ului principal, de lângă Bilete de pariere şi Pariuri Deschise
  • A doua imagine: O fereastră deschisă de Bilet de pariere atunci când încerci să plasezi pariul.

Ne poţi trimite aceste informaţii folosind formularul Contactează-ne din partea dreaptă a ecranului, sau derulând în jos dacă foloseşti un dispozitiv mobil.

Părerea ta

A răspuns acest articol întrebării tale?

Articole ajutătoare conexe