Caută în Ajutor

Scrie un cuvânt sau o propoziţie scurtă referitoare la căutarea ta în căsuţa de mai jos şi sistemul nostru de ajutor va reda cele mai relevante articole.

Caută

Explicaţie Cufere Stars Rewards

De fiecare dată când completezi o bară de progres, câştigi un Cufăr. 

Cu Stars Rewards, cuferele conţin recompense aleatorii, care sunt legate de activităţile pe care îţi place să le faci, incluzând câteva premii de top uriaşe! Există şase tipuri de Cufere diferite de valoare crescătoare, fiecare având o culoare distinctă.

Cu cât este mai mare Cufărul, cu atât este mai valoros. Cuferele mai mari îţi vor oferi atât premii mai valoroase în general, cât şi o şansă mai bună de a câştiga premiile de top. 

De fiecare dată când vei câştiga un Cufăr, vei primi o nouă bară de progres. 

Cuferele câştigate pot fi deschise înainte, pe parcursul sau după sesiunea de joc şi expiră după 3 luni calendaristice dacă nu sunt deschise. Cuferele expirate nu au nicio valoare şi nu pot fi recuperate. Recompensele efective vor fi configurate de sistem în momentul în care deschizi un Cufăr şi nu în momentul în care îl câştigi. 

Poţi avansa sau poţi fi retrogradat în ceea ce priveşte tipurile de Cufăr în funcţie de *ultmele* bare de progres finalizate.

  • Dacă toate cele patru bare sunt finalizate în aceeaşi zi şi sunt de acelaşi tip, avansezi un nivel de Cufăr. A 4-a bară de progres dintr-o zi calendaristică va fi albastră pentru a indica posibilitatea de a avansa la următorul Cufăr, dacă vei finaliza bara de progres până la finalul zilei.
  • Dacă minimum doua bare de progres sunt finalizate în aceeaşi zi, vei rămâne la nivelul actual de Cufăr.
  • Dacă ultimele trei bare de progres au fost finalizate în zile diferite, vei fi retrogradat la un nivel inferior de Cufăr. 

Aceste proces se aplică tuturor Cuferelor Stars Rewards, cu excepţia faptului că nu poţi coborî sub nivelul 1 de Cufăr şi nu poţi avansa mai sus de nivelul 6 de Cufăr. 

Părerea ta

A răspuns acest articol întrebării tale?

Articole ajutătoare conexe