Polo pe apă

Parierea pe termen lung este oferită în bază 'Toţi participă'. Prezentarea pe podium va stabili situaţia pariurilor, acolo unde este cazul. Descalificările/apelurile ulterioare nu vor avea nicio legătură cu aceasta.

Pariere 2-way

Situaţia tuturor pariurilor va fi stabilită pe baza rezultatului final, inclusiv prelungiri şi lovituri de departajare, dacă nu este specificat altceva. Pariurile vor fi anulate dacă un meci nu este încheiat, în afară de cazul în care o opţiune de pariere a fost deja stabilită câştigătoare.

Câştigător al reprizei 1-a, a 2-a, a 3-a şi a 4-a

Doar golurile înscrise în perioada de timp menţionată vor fi luate în considerare. Prelungirile nu vor fi luate în considerare pentru rezultatul celei de-a patra reprize, în afară de cazul în care este specificat altceva.

Campioni de divizie

Dacă sezonul devine mai scurt din orice motiv, atunci situaţia pariurilor va fi stabilită în baza Campionului de divizie declarat de respectiva autoritate competentă.

Dacă ai întrebări legate de pariurile sportive de la BetStars, contactează support@betstars.ro.

Întrebări frecvente pariuri sportive

Sports Betting FAQ

Aici găseşti răspunsuri la cele mai frecvente întrebări privind pariurile sportive de la BetStars.

Serviciu Clienţi

Support

Serviciul Clienţi BetStars este disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7 pentru a te ajuta şi poate răspunde oricărei întrebări a cărui răspuns nu poate fi găsit în paginile de Întrebări frecvente.

Jocul pe bani reali

Chip Stack

Fă prima ta depunere de bani reali şi joacă la BetStars! Depunerile sunt rapide şi sigure.