Volei

Statisticile furnizate de website-ul furnizorului oficial al scorurilor competiţiei în cauză vor fi utilizate pentru a plăti pariurile. Dacă un joc începe dar nu ajunge la final, atunci toate pariurile vor fi anulate, cu excepţia celor a căror situaţie a fost deja determinată în mod necondiţionat.

Când locul de desfăşurare al unui meci este schimbat, pariurile deja plasate rămân valabile, dar doar atunci când echipa-gazdă rămâne gazdă şi meciul nu urmează a fi jucat pe terenul echipei-oaspete. În caz contrar, pariurile vor fi anulate.

Meciurile amânate sau anulate vor fi tratate ca un neparticipant în privinţa plăţii, în afară de cazul în care sunt jucate în maxim 48 de ore de la ora iniţială de start.

În cazul tuturor opţiunilor de pariere, în situaţia în care arbitrul decide anularea unor puncte, rezultatele oficiale vor fi utilizate pentru stabilirea situaţiei pariurilor.

Când un set de aur este utilizat pentru a decide care echipă trece mai departe în competiţii cu întâlnire de baraj tur-retur (în cazul unei egalităţi la meciuri câştigate), setul de aur nu se ia în considerare pentru determinarea situaţiei pariurilor.

Stabilirea situaţiei opţiunilor de pariere pentru orice turneu va fi făcută în bază 'toţi participă' (dacă o echipă nu participă, va fi considerată necâştigătoare).

Dacă ai întrebări legate de pariurile sportive de la BetStars, contactează support@betstars.ro.

Întrebări frecvente pariuri sportive

Sports Betting FAQ

Aici găseşti răspunsuri la cele mai frecvente întrebări privind pariurile sportive de la BetStars.

Serviciu Clienţi

Support

Serviciul Clienţi BetStars este disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7 pentru a te ajuta şi poate răspunde oricărei întrebări a cărui răspuns nu poate fi găsit în paginile de Întrebări frecvente.

Jocul pe bani reali

Chip Stack

Fă prima ta depunere de bani reali şi joacă la BetStars! Depunerile sunt rapide şi sigure.