Tenis

Toate pariurile vor rămâne valabile, indiferent dacă apare vreo schimbare a programului (sau a zilei de desfăşurare a meciului).

În cazul în care un eveniment începe, dar nu ajunge la final, atunci toate pariurile vor fi anulate, cu excepţia pariurilor al căror rezultat a fost deja determinat. De exemplu, un meci este abandonat la 6-4, 5-1. În acest caz, pariurile pe câştigătorul primului set vor fi desemnate ca fiind câştigătoare. Singura excepţie de la această regulă este atunci când un jucător este descalificat, moment după care jucătorul sau echipa care trece în runda următoare va fi considerat(ă) câştigător (câştigătoare).

Schimbarea suprafeţei/locului de desfăşurare.

În eventualitatea în care un turneu - sau părţi dintr-un turneu - are/au loc pe o suprafaţă sau într-un loc diferit decât cel programat iniţial, se aplică următoarele reguli:

 • Pariurile relative la anumite meciuri: dacă cel puţin o minge se joacă pe suprafaţa de joc programată, se păstrează pariurile, conform regulilor. Dacă un meci întreg este jucat pe altă suprafaţă decât cea programată, toate pariurile vor fi anulate.
 • Pariurile pe turneu: dacă cel puţin o minge se joacă pe suprafaţa de joc programată, se păstrează pariurile. Dacă întregul turneu este jucat pe altă suprafaţă decât cea programată, toate pariurile vor fi anulate.
 • Când se face referire la 'schimbarea suprafeţei', în scopul stabilirii pariului vorbim de trei tipuri de suprafeţe: sintetic, zgură şi iarbă. Dacă un eveniment este mutat de afară în interior, pariurile vor fi păstrate dacă suprafaţa de joc rămâne aceeaşi ( de exemplu schimbarea de la o suprafaţă sintetică de afară la o suprafaţă de joc sintetică, în interior). Schimbarea de la suprafaţa de iarbă de afară la suprafaţă sintetică în interior va anula pariul în circumstanţele listate mai sus.
 • Mocheta este considerată ca un tip de teren sintetic în ceea ce priveşte stabilirea situaţiei pariului.

Pariere pe termen lung/Pariere fără favorit/Pariere pe sfert/Pariere pe semi-finală

Toate pariurile vor fi stabilite în baza 'toţi participă'. Pariurile plasate pe jucători care ulterior se retrag din competiţie, vor fi considerate necâştigătoare.

Sfert câştigător/Semi-finală câştigătoare

Alege sfertul de finală din care va proveni câştigătorul, fie 1-ul, al 2-lea, al 3-lea sau al 4-lea sfert. Alege semi-finala din care va proveni câştigătorul, fie 1-a sau a 2-a. Turneul specificat trebuie să fie complet finalizat pentru ca pariurile să rămână valabile.

Numeşte finaliştii/Previziune finală/Ajunge în finală

Toate pariurile vor fi stabilite în baza 'toţi participă'. Pariurile plasate pe jucători care ulterior se retrag din competiţie, vor fi considerate necâştigătoare.

Pariere meci, inclusiv în-joc

În cazul în care un meci începe dar nu ajunge la final, pariurile vor fi anulate, în afară de situaţia în care după startul meciului un jucător este descalificat. În acest caz, jucătorul/echipa care trece în următoarea rundă sau va fi desemnată învingătoare va fi considerată câştigător.

Pariere pe un meci din turneu

Ambii jucători dintr-un meci specificat trebuie să joace un punct în turneu pentru ca pariurile să rămână valabile. Dacă jucătorii progresează în aceeaşi rundă a turneului, pariurile vor fi anulate.

Măriri de cote pentru tenis

O mărire de cote este un tip de pariu pe care îl poţi face la BetStars, care are, în general, cote îmbunătăţite pentru un număr de jucători pentru a câştiga respectivele evenimente într-o zi stabilită sau pentru a marca un anumit număr de seturi. În asemenea cazuri, dacă în meci există o retragere sau o nereprezentare, întreaga mărire de cote va fi anulată.

Pariu pe numărul de seturi

Pariurile sunt anulate dacă numărul regulamentar de seturi nu este îndeplinit sau sunt schimbate.

Primul la 3 game-uri (înainte de meci)

Pentru ca pariurile să rămână valabile, unul dintre jucători trebuie să câştige 3 game-uri.

Câştigătorul primului set

În cazul în care primul set nu este finalizat, pariurile vor fi anulate.

Tie-Break în primul set

În cazul în care primul set nu este finalizat, pariurile vor fi anulate, în afară de cazul în care scorul a ajuns la 6-6, caz în care opţiunea de pariere va fi stabilită ca Da.

Tie Break în meci

În cazul în care un meci începe dar nu ajunge la final, toate pariurile se anulează, în afară de situaţia în care a avut deja loc un tie-break sau este imposibil ca un tie-break să aibă loc. De exemplu, pe durata setului final al unui meci de Grand Slam, cum ar fi Wimbledon.

Rezultat dublu

Pot fi oferite cote pe un jucător anumit pentru ca acesta să câştige sau să piardă 1-ul set, apoi să câştige sau să piardă meciul. Toate pariurile sunt anulate în cazul în care meciul începe, dar nu ajunge la final.

Total seturi

Sunt oferite opţiunile de pariere 2-Way şi 3-Way. 3-Way are 'Exact' ca opţiune. Pariurile sunt anulate dacă numărul regulamentar de seturi nu este îndeplinit sau sunt schimbate.

Cei mai mulţi Aşi

Pariurile vor fi plătite în baza statisticilor oficiale ale turneului. În cazul unei descalificări sau retrageri, toate pariurile vor fi anulate, în afară de cazul în care a fost deja determinată situaţia pariului.

1-ul serviciu pentru câştigarea game-ului

Opţiunea de pariere 2-Way oferit pentru un anume jucător, conform căruia acesta va rezista sau va ajunge la break la 1-ul serviciu pentru câştigarea game-ului din meci. 1-ul serviciu pentru câştigarea game-ului trebuie să fie complet finalizat pentru ca pariurile să rămână valabile.

1-ul break din serviciu

Numeşti primul jucător care face primul break din serviciu în meci. Dacă nu există niciun break din serviciu în meci, pariurile vor fi plătite ca push.

Număr de seturi, inclusiv în-joc

În cazul unei descalificări sau retrageri, toate pariurile vor fi anulate, în afară de situaţia în care a început ultimul set sau a fost deja determinată situaţia pariului.

Opţiuni de pariere bazate pe numărul total de game-uri/Handicap game-uri, inclusiv în-joc

Aceste reguli generale se aplică game-urilor din seturile individuale, game-urilor din meci, game-urilor per jucător şi pariurilor cu handicap (bazat pe game-uri câştigate). În caz de puncte/game-uri abandonate, acestea vor fi luate în considerare pentru stabilirea situaţiei finale a pariului. În cadrul tuturor acestor opţiuni de pariere, un tie-break sau un tie-break de meci este considerat ca un game.

În cazul retragerii, descalificării sau schimbării suprafeţei de joc în mijlocul meciului, pariurile vor fi anulate, în afară de cazul în care nu există niciun mod posibil prin care setul şi/sau meciul poate fi jucat până la final fără a determina necondiţionat rezultatul acelei opţiuni de pariere.

 • Exemplul 1: un set este abandonat la 5-5: pariurile pe peste/sub 10,5 game-uri sau mai puţin în set sunt desemnate ca fiind câştigătoare/respectiv pierzătoare, deoarece orice final natural al setului ar avea cel puţin 10 game-uri; pariurile pe peste/sub 11,5 sau mai multe sunt anulate
 • Exemplul 2: un meci 'cel mai bun-din-3 seturi' este abandonat la 6-0, 6-7: pariurile pe peste/sub 24,5 game-uri sau mai puţin în meci sunt desemnate ca fiind câştigătoare/respectiv pierzătoare, deoarece orice final natural al setului ar avea cel puţin 25 de game-uri; pariurile pe peste/sub 25,5 sau mai multe sunt anulate
 • Un meci 'cel mai bun-din-5 seturi' este abandonat la 4-6 6-4 3-6 6-3 5-5: pariurile pe oricare dintre jucători cu un handicap de +2,5 sau mai mult vor fi desemnate ca fiind câştigătoare, pariurile pe oricare dintre jucători cu un handicap de -2,5 sau mai puţin vor fi desemnate ca pierzătoare, iar pariurile pe meci nul cu un handicap de +/- 3 sau mai mult vor fi desemnate ca pierzătoare. Toate pariurile cu handicapuri între -2 şi +2 vor fi anulate

Opţiunile de pariere Handicap, Total game-uri în meci şi Game-uri jucător sunt bazate pe un număr regulamentar de seturi. În cazul în care numărul regulamentar de seturi este schimbat sau diferă de cel oferit în cadrul pariului, atunci toate pariurile sunt anulate.

La sfârşitul meciului, toate game-urile pe care fiecare jucător le-a câştigat sunt adunate şi se aplică handicapul pentru a determina câştigătorul la handicap.

Naţionalitatea câştigătorului

Naţionalitate indicată de federaţia sportului respectiv. Pariurile sunt menţinute, indiferent dacă au loc retrageri.

Cel mai rapid serviciu al turneului

Pariurile vor fi plătite conform statisticilor oficiale ale turneului. Pentru ca pariurile să rămână valabile, un jucător trebuie să servească cel puţin o minge.

Număr de aşi/duble greşeli

În cazul unei descalificări sau retrageri, toate pariurile vor fi anulate, în afară de cazul în care a fost deja determinată situaţia pariului. Pariurile sunt plătite conform statisticilor oficiale ale turneului.

Câte seturi va ceda un jucător pe durata turneului

În cazul în care un jucător se va retrage din meci/nu va începe un meci (forfait), situaţia va fi considerată ca o pierdere de 2 seturi pentru meciuri 'cel mai bun-din-3' şi de 3 seturi pentru meciuri 'cel mai bun-din-5'.

Etapă de eliminare

Un jucător trebuie să joace un punct în turneu pentru ca pariurile să rămână valabile.

Cap de serie

Prezici dacă numărul de cap de serie al câştigătorului va fi impar sau par. Dacă turneul este câştigat de un jucător care nu era cap de serie, atunci toate pariurile sunt anulate.

Tie break-uri meci

În unele competiţii, meciurile care ajung la un set sunt decise printr-un tie-break de meci. Dacă un meci este decis printr-un tie-break de meci, atunci tie-breakul de meci va fi considerat a fi al 3-lea set. Pariurile pe seturi vor fi desemnate ca 2-1 pentru câştigătorul tie-breakului de meci.

Orice pariu acceptat în eroare pentru Scorul corect sau Număr de game-uri în al 3-lea set va fi anulat.

International Premier Tennis League

Pariu pe meci nul

Pariurile vor fi plătite în baza rezultatului oficial.

Pariere pe un singur set din meci

Mai ales pentru ultimul meci de un set dintr-un meci cu egalitate, opţiunile de pariere vor fi desemnate în baza primului jucător (primilor jucători) care ating(e) şase game-uri (şi a scorului din acel moment) şi vor ignora toate celelalte game-uri de desprindere jucate în set.

Schimbare

Dacă, pe durata unui set, un jucător este schimbat, toate pariurile, inclusiv pariurile în-joc, vor rămâne valabile.

Opţiuni de pariere în-joc pe game (în curs şi următor)

 • Jucătorul care serveşte în respectivul game este marcat cu (Svr).
 • Dacă jucătorul greşit este indicat ca (Svr), atunci toate pariurile luate pe Game-ul curent sau următor, Scor Game-ul curent sau următor, Game-ul curent sau următor la egalitate, Pariurile pe puncte sau Primul punct din următorul game vor fi anulate, indiferent de rezultat.
 • În cazul în care următorul game este un tie-break sau tie-break de meci, toate pariurile pe acel game vor fi anulate, cu excepţia celor pe Primul punct din următorul game.
 • Game la egalitate va fi desemnat ca Da în cazul în care scorul ajunge la 40-40 în orice moment.
 • Dacă oricare dintre game-uri include acordarea unui (unor) puncte(e) de penalizare de către arbitru, toate pariurile pe acel game vor rămâne valabile. Dacă arbitrul acordă un game de penalizare sau în cazul în care un game nu este finalizat din cauza rănirii unuia dintre jucători, toate pariurile pe acel game vor fi anulate, cu excepţia pariurilor Game la egalitate, dacă situaţia pariului a fost deja determinată. În caz de puncte/game-uri abandonate, acestea vor fi luate în considerare pentru stabilirea situaţiei finale a pariului.

Opţiuni de pariere în-joc 'Primul care'

 • Situaţia pariurilor este determinată pe baza primului jucător care atinge numărul specificat de game-uri în setul respectiv. În cazul în care niciunul dintre jucători nu atinge numărul necesar de game-uri (din cauza unui abandon), atunci toate pariurile pe acea opţiune de pariere vor fi anulate. În caz de puncte/game-uri abandonate, acestea vor fi luate în considerare pentru stabilirea situaţiei finale a pariului.
 • Dacă numărul necesar de seturi nu este jucat, atunci toate opţiunile de pariere gen 'Primul care' pentru acel set vor fi anulate.

Pariu în-joc pe numărul de seturi

Meciul trebuie să fie finalizat pentru ca pariurile să fie valabile. În cazul unei descalificări sau retrageri, toate pariurile vor fi anulate.

Pariuri în-joc pe set (în curs şi următor)

În cazul în care un set începe dar nu ajunge la final, atunci toate pariurile vor fi anulate, cu excepţia pariurilor al căror rezultat a fost deja determinat.

Pariuri în-joc Da/Nu pe setul 3/4/5

În cazul în care un set începe dar nu ajunge la final, atunci toate pariurile rămân valabile atât timp cât s-a jucat un punct în setul specificat.

Pariuri în-joc pe scorul setului (în curs şi următor)

 • Dacă niciun set următor nu se mai joacă, atunci pariurile pe acel set vor fi anulate. Setul specificat trebuie să fie finalizat pentru ca pariurile să fie valabile. În caz de puncte/game-uri abandonate, acestea vor fi luate în considerare pentru stabilirea situaţiei finale a pariului.
 • În unele competiţii, meciurile care ajung la un set sunt decise printr-un tie-break de meci. Dacă un meci este decis printr-un tie-break de meci, atunci tie-breakul de meci va fi considerat a fi al 3-lea set. Pariurile pe seturi vor fi desemnate ca 2-1 pentru câştigătorul tie-breakului de meci şi câştigătorul celui de-al 3-lea set va fi desemnat ca atare.
 • Orice pariu pus pe Câştigătorul următorului game sau Scorul următorului game va fi anulat dacă următorul game se va dovedi a fi un tie-break de meci, deşi orice pariu pus pe Primul punct din următorul game va rămâne valabil.
 • Orice pariu acceptat în eroare pentru Scorul corect sau Număr de game-uri în al 3-lea set va fi anulat.

Pariu în-joc pe Total game-uri în următorul set

Dacă niciun set următor nu se mai joacă, atunci pariurile pe acel set vor fi anulate. De asemenea, vezi regulile generale pentru opţiuni de pariere bazate pe numărul total de game-uri. În caz de puncte/game-uri abandonate, acestea vor fi luate în considerare pentru stabilirea situaţiei finale a pariului.

Pariu în-joc pe numărul de puncte

 • Pariurile sunt oferite pentru ca un jucător să câştige punctul specificat. În cazul în care punctul nu este jucat, din cauză că game-ul sau meciul a luat sfârşit, toate pariurile pe acel punct vor fi anulate. În caz de puncte abandonate, acestea vor fi luate în considerare pentru stabilirea situaţiei finale a pariului.
 • Dacă punctul specificat este acordat ca punct de penalizare, toate pariurile pe acel punct vor fi anulate.
 • Pariurile rămân valabile indiferent dacă un punct are loc într-un tie-break sau nu.

Opţiuni de pariere în-joc pe Tie-Break (inclusiv Tie-Breakuri de meci)

 • Dacă un tie-break nu este jucat în setul specificat, toate pariurile pe aceste opţiuni de pariere sunt anulate. Toate pariurile rămân valabile, indiferent dacă tie-breakul include acordarea unui punct de penalizare.
 • Dacă arbitrul acordă tie-breakul ca un game de penalizare, înainte de startul game-ului, toate pariurile pe acel tie-break vor fi anulate.
 • Dacă tie-breakul este acordat ca un game de penalizare în timp ce acesta este în curs de desfăşurare, pariurile pe câştigătorul tie-breakului vor rămâne valabile, dar pariurile pe scorul tie-breakului vor fi anulate (în afară de cazul în care unica posibilitate ca tie-breakul să fie câştigat era 'Oricare alta'). Pariuri pe totalul punctelor dintr-un tie-break vor fi plătite doar dacă tie-breakul a depăşit deja linia indicată sau ar trebui să depăşească linia pentru a ajunge la finalul regulamentar.
 • În situaţia în care tie-breakul nu este finalizat din cauza unei descalificări sau retrageri, toate pariurile pe tie-break vor fi anulate, cu excepţia celor pe totalul punctelor din tie-break, aşa cum se arată mai sus.
 • Dacă rezultatul oficial al unui tie-break nu este specificat (de exemplu, dacă este acordat ca game de penalizare sau dacă are loc o descalificare), atunci toate pariurile pe tie-break vor fi anulate, cu excepţia celor pe totalul punctelor din tie-break, aşa cum se arată mai sus.

În-joc - un jucător va pierde serviciul pe durata meciului

În cazul unei descalificări sau retrageri, pariurile vor fi anulate dacă jucătorul nu a pierdut încă serviciul (în afară de situaţia în care nu există nicio posibilitate pentru ca acesta să servească din nou, caz în care pariurile vor fi plătite pentru jucătorul care nu a pierdut serviciul).

În-joc - Jucător greşit la serviciu

Dacă jucătorul greşit este indicat ca (Svr), atunci toate pariurile luate pe Game-ul curent sau următor, Scor Game-ul curent sau următor, Pariurile pe puncte sau Primul punct din următorul game vor fi anulate, indiferent de rezultat.

Plata pariurilor

Toate pariurile de tenis ATP şi WTA vor fi plătite în conformitate cu rezultatele Enetpulse. Enetpulse este furnizorul oficial de scoruri ATP şi WTA. Toate celelalte pariuri vor fi validate în conformitate cu website-ul oficial sau cu federaţia competentă a fiecărui turneu.

Informaţii reproduse sub licenţă ATP şi WTA. Toate drepturile rezervate.

Dacă ai întrebări legate de pariurile sportive de la BetStars, contactează support@betstars.ro.

Întrebări frecvente pariuri sportive

Sports Betting FAQ

Aici găseşti răspunsuri la cele mai frecvente întrebări privind pariurile sportive de la BetStars.

Serviciu Clienţi

Support

Serviciul Clienţi BetStars este disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7 pentru a te ajuta şi poate răspunde oricărei întrebări a cărui răspuns nu poate fi găsit în paginile de Întrebări frecvente.

Jocul pe bani reali

Chip Stack

Fă prima ta depunere de bani reali şi joacă la BetStars! Depunerile sunt rapide şi sigure.