Tenis de masă

Dacă un meci este abandonat înainte de epuizarea timpului regulamentar, toate pariurile pe acel meci nu nule, cu excepţia acelor opţiuni de pariere (cum ar fi primul la 10 puncte sau câştigătorul unui anumit game) al căror rezultat a fost deja determinat.

Dacă un meci amânat/reprogramat are loc în maxim 48 de ore de la ora iniţială de start, pariul tău pe acel meci va rămâne valabil, în afară de cazul în care este anulat de comun acord. Cu toate acestea, dacă un meci din cadrul unei Olimpiade sau a unui Campionat Mondial este amânat, pariurile vor rămâne valabile, cu condiţia ca meciul să fie reprogramat pentru a avea loc înainte de ceremonia de închidere.

Dacă meciul nu va mai avea loc în locul de desfăşurare programat, pariurile vor rămâne valabile. Aceasta se aplică atât timp cât locul de desfăşurare nu a fost mutat pe terenul oponentului (sau atât timp cât locul de desfăşurare rămâne în aceeaşi ţară, în cazul meciurilor internaţionale).

Pariurile pe meci vor fi anulate în cazul în care meciul nu are loc sau dacă unui jucător/unei echipe in se acordă victoria prin neprezentare.

Pentru orice opţiune de pariere pe termen lung oferită, pariurile vor fi stabilite în bază 'toţi participă' (nu există rambursări pentru neparticipanţi).

Dacă ai întrebări legate de pariurile sportive de la BetStars, contactează support@betstars.ro.

Întrebări frecvente pariuri sportive

Sports Betting FAQ

Aici găseşti răspunsuri la cele mai frecvente întrebări privind pariurile sportive de la BetStars.

Serviciu Clienţi

Support

Serviciul Clienţi BetStars este disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7 pentru a te ajuta şi poate răspunde oricărei întrebări a cărui răspuns nu poate fi găsit în paginile de Întrebări frecvente.

Jocul pe bani reali

Chip Stack

Fă prima ta depunere de bani reali şi joacă la BetStars! Depunerile sunt rapide şi sigure.