Rugby & Rugby League

Situaţia tuturor opţiunilor de pariere (cu excepţia opţiunilor de pariere pe pauză, prima repriză, prelungiri şi lovituri de departajare) este stabilită doar pe baza timpului regulamentar de joc, în afară de cazul în care se specifică altceva.

Dacă un meci e întrerupt şi apoi continuat în cel mult 48 de ore de la lovitura iniţială de început, situaţia tuturor pariurilor deschise va fi stabilită conform rezultatului final. În caz contrar, toate pariurile nedecise vor fi considerate anulate.

Cele 80 de minute regulamentare

Opţiunile de pariere sunt bazate pe rezultatul de la sfârşitul celor 80 de minute regulamentare, în afară de cazul în care se specifică altceva. Acestea includ orice timp adăugat pentru accidentări sau opriri ale cronometrului ordonate de către arbitru, dar nu includ prelungiri, timp alocat pentru lovituri de departajare sau sudden death.

Dacă opţiunea de pariere rămâne deschisă când următoarele evenimente au avut deja loc: schimbare de scor sau cartonaşe roşii, ne rezervăm dreptul de a anula pariurile.

Dacă opţiunea de pariere a fost deschisă cu un cartonaş roşu lipsă sau incorect, ne rezervăm dreptul de a anula pariurile.

În cazul în care cotele au fost oferite cu o oră incorectă a meciului, ne rezervăm dreptul de a anula pariurile.

Dacă un meci este întrerupt sau amânat şi nu este continuat în cel mult 48 de ore de la lovitura de început, pariurile vor fi anulate.

Dacă numele echipelor sunt afişate incorect, ne rezervăm dreptul de a anula pariurile.

Opţiuni de pariere pe marcator eseu

Pariurile pe jucători care nu participă în meci vor fi anulate. Dacă jucătorul tău intră pe teren după ce a fost marcat un eseu, atunci pariurile pe primul marcator al unui eseu vor fi anulate. Dacă jucătorul tău intră pe teren în orice moment înainte de marcarea primului eseu, atunci pariul tău rămâne valabil. Pentru opţiunea de pariere pe marcatorul primului eseu în a două repriză, dacă jucătorul tău intră pe teren după ce a fost marcat un eseu în a doua repriză, atunci pariurile pe primul marcator al unui eseu în a doua repriză vor fi anulate. Dacă jucătorul tău intră pe teren în orice moment înainte de marcarea primului eseu în a doua repriză, atunci pariul tău va rămâne valabil.

Dacă primul eseu este un eseu de penalizare, atunci marcatorul celui de-al doilea eseu va fi considerat câştigător pentru stabilirea situaţiei pariului.

Pariurile pe ultimul marcator de eseu vor rămâne valabile pentru jucătorii care iau parte la meci.

Dacă ultimul eseu este un eseu de penalizare, situaţia pariurilor va fi stabilită în baza marcatorului eseului anterior.

Dacă ai întrebări legate de pariurile sportive de la BetStars, contactează support@betstars.ro.

Întrebări frecvente pariuri sportive

Sports Betting FAQ

Aici găseşti răspunsuri la cele mai frecvente întrebări privind pariurile sportive de la BetStars.

Serviciu Clienţi

Support

Serviciul Clienţi BetStars este disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7 pentru a te ajuta şi poate răspunde oricărei întrebări a cărui răspuns nu poate fi găsit în paginile de Întrebări frecvente.

Jocul pe bani reali

Chip Stack

Fă prima ta depunere de bani reali şi joacă la BetStars! Depunerile sunt rapide şi sigure.