Reguli E-Sporturi

Cele ce urmează se aplică pariurilor pentru toate E-Sporturile de la BetStars.

Datele şi orele de start afişate pe site-ul nostru pentru meciurile de E-Sport sunt doar cu titlu orientativ şi nu sunt garantat corecte. Dacă un meci este suspendat sau amânat şi nu este reluat în maxim 48 de ore de la ora programată de start, atunci pariurile pe acel eveniment vor fi anulate. Excepţie fiind orice pariu pus pe dacă o echipă/un jucător avansează într-un turneu sau câştigă turneul, pariu care va rămâne valabil indiferent dacă un meci este suspendat sau amânat.

Dacă numele unui jucător/al unei echipe este scris greşit, toate pariurile vor rămâne valabile, în afară de cazul în care este evident că este vorba de un alt jucător/o altă echipă.

Dacă într-un meci oficial un jucător joacă sub un nume de utilizator greşit sau pe un 'cont smurf’, rezultatul este în continuare valabil, în afară de cazul în care este evident că acela nu este jucătorul care ar fi trebuit să joace în acel meci. Un cont smurf înseamnă că un jucător nu îşi utilizează propriul său cont pentru a juca în eveniment.

Situaţia tuturor pariurilor va fi stabilită folosind rezultatul oficial, aşa cum este declarat de către organismul organizator al competiţiei în cauză.

Dacă nu a fost pusă la dispoziţie o opţiune de egalitate, atunci va fi luat în considerare timpul suplimentar (dacă are loc).

Pariuri cu handicap

Un handicap în E-Sporturi se poate referi la Runde/Hărţi sau alte măsuri de contorizare, în funcţie de joc. Handicapul va fi numit doar ca handicap. (De exemplu, în Counter Strike handicapul va fi runde câştigate, în timp ce în Starcraft 2 handicapul ar fi hărţi).

Handicapul este o modalitate de a face un concurs sportiv mai echilibrat şi mai interesant ca subiect al pariului. În pariurile pe E-Sporturi, acesta se realizează atribuind uneia dintre echipe/jucători, celei/celui mai puţin favorizat, un avans de hărţi/runde. De exemplu:

Jucător Handicap Cotă
Jucător A -1,5

2,00

Jucător B +1,5 1,85

Dacă Jucătorul A câştigă meciul la o distanţă de minim două hărţi, cei care pariază pe Jucătorul A câştigă şi cei care pariază pe Jucătorul B pierd. Dacă Jucătorul A câştigă la o distanţă de exact o hartă sau dacă Jucătorul B câştigă, cei care pariază pe Jucătorul B câştigă şi cei care pariază pe Jucătorul A pierd.

Pariere total

Un total în E-Sporturi se poate referi la Runde/Hărţi sau alte măsuri de contorizare, în funcţie de joc. Totalul va fi numit doar ca total. De exemplu:

Opţiune de pariere: Cel mai bun din trei meciuri StarCraft 2
>Peste 2,5

1,93

Sub 2,5 1,93

Dacă oricare dintre jucători câştigă cu 2-0, toate pariurile pe sub 2,5 vor câştiga, în timp ce pariurile pe peste vor pierde. Dacă oricare dintre jucători câştigă cu 2-1, toate pariurile pe peste vor câştiga, în timp ce pariurile pe sub pierd.

Dacă un meci nu este finalizat din cauza retragerii sau descalificării unui jucător, toate pariurile pe rezultatul final vor rămâne şi vor fi validate în baza câştigătorului declarat oficial. Toate pariurile pe handicap sau total vor fi anulate. Meciurile Counter-Strike sunt excepţii de la această regulă, pentru care toate pariurile pe învingător, handicap şi total sunt anulate dacă o echipă se retrage sau este descalificată înainte ca toate rundele programate să fie jucate.

Dacă un jucător/echipă se retrage înainte de startul turneului sau se retrage pe durata unui turneu, pariurile pe victoria sau avansarea acelui jucător/echipă în turneu vor fi anulate.

Dacă respectivul jucător/echipă se retrage înainte de startul turneului în timp ce este listat ca ‘trebuie să participe la start', atunci pariurile pe dacă un jucător/echipă avansează în turneu sau câştigă turneul vor fi anulate - aceasta se aplică tuturor jucătorilor/echipelor care participă în turneu. ‘Trebuie să participe la start' înseamnă că jucătorul listat în eveniment trebuie să joace în eveniment.

Dacă numărul anunţat de hărţi/runde este schimbat, toate pariurile pe handicap sau total sunt anulate. Pariurile pe câştigător (rezultatul meciului) vor rămâne.

Dacă unui jucător/echipă i se acordă un victoria prin neprezentare pe cel puţin o hartă, toate pariurile pe câştigător, handicap şi total vor fi anulate.

Pariere live

În parierea live, dacă o hartă este rejucată din cauza unui rezultat de egalitate, deconectare sau motive similare, toate pariurile live pe harta respectivă vor fi anulate. Rejucarea unei hărţi va fi tratată ca un joc separat.

Dacă ai întrebări legate de pariurile sportive de la BetStars, contactează support@betstars.ro.

Întrebări frecvente pariuri sportive

Sports Betting FAQ

Aici găseşti răspunsuri la cele mai frecvente întrebări privind pariurile sportive de la BetStars.

Serviciu Clienţi

Support

Serviciul Clienţi BetStars este disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7 pentru a te ajuta şi poate răspunde oricărei întrebări a cărui răspuns nu poate fi găsit în paginile de Întrebări frecvente.

Jocul pe bani reali

Chip Stack

Fă prima ta depunere de bani reali şi joacă la BetStars! Depunerile sunt rapide şi sigure.