Darts

Rezultat meci

În cazul unui meci care a început dar nu este finalizat, jucătorul care trece în runda următoare sau căruia i se atribuie victoria va fi considerat câştigător în ceea ce priveşte stabilirea situaţiei pariului. Pariurile vor fi anulate în opţiunea de pariere 2-Way pe rezultatul meciului, dacă rezultatul meciului este egalitate.

Pariere Handicap 2-Way şi 3-Way pe Leg/Set

Toate pariurile vor fi anulate dacă meciul nu este finalizat.

Opţiuni de pariere pe primul Leg/Set

Toate pariurile sunt anulate dacă primul leg/set nu este finalizat, în afară de cazul în care rezultatul final a fost deja determinat.

Total Leg-uri/Seturi

Dacă meciul nu este finalizat, atunci toate pariurile vor fi anulate, în afară de cazul în care rezultatul final a fost deja determinat.

Opţiuni de pariere totaluri 180-uri

Toate pariurile sunt anulate dacă meciul sau leg-ul/setul relevant nu este finalizat, în afară de cazul în care rezultatul final a fost deja determinat.

Primul 180

Toate pariurile sunt anulate dacă meciul nu este finalizat, în afară de cazul în care rezultatul final este deja determinat. Dacă nu se înscrie niciun 180, pariurile vor fi declarate nule.

Rezultat dublu (Leg-uri/Seturi)

Prezici rezultatul după numărul specificat de leg-uri/seturi şi câştigătorul meciului la general. Toate pariurile vor fi anulate dacă meciul nu este finalizat.

9 Dart Finish

Toate pariurile sunt anulate dacă meciul nu este finalizat, în afară de cazul în care rezultatul final a fost deja determinat.

Dacă ai întrebări legate de pariurile sportive de la BetStars, contactează support@betstars.ro.

Întrebări frecvente pariuri sportive

Sports Betting FAQ

Aici găseşti răspunsuri la cele mai frecvente întrebări privind pariurile sportive de la BetStars.

Serviciu Clienţi

Support

Serviciul Clienţi BetStars este disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7 pentru a te ajuta şi poate răspunde oricărei întrebări a cărui răspuns nu poate fi găsit în paginile de Întrebări frecvente.

Jocul pe bani reali

Chip Stack

Fă prima ta depunere de bani reali şi joacă la BetStars! Depunerile sunt rapide şi sigure.