Ciclism

Pariere pe competiţie (include câştigătorii individuali ai clasamentului/tricoului)

Parierea este în bază 'Toţi participă' dacă nu este precizat altceva (nu există rambursări pentru neparticipanţi). Stabilirea situaţiei pariurilor va fi determinată de rezultatul final oficial din ultima zi a turului. Orice descalificare ulterioară nu va fi luată în seamă în scopul stabilirii situaţiei pariurilor.

Pariere confruntări directe

Situaţia pariurilor ante post pe confruntări directe va fi stabilită după ciclistul care obţine locul cel mai bine plasat în evenimentul specificat, aşa cum este listat în rezultatele oficiale. Ambii ciclişti trebuie să ia startul pentru ca pariurile să fie valabile. Stabilirea situaţiei pariurilor va fi determinată de rezultatul final oficial declarat în ultima zi a evenimentului. Orice descalificare ulterioară nu va fi luată în seamă în scopul stabilirii situaţiei pariurilor.

Pariuri pe etape individuale

Toate pariurile pe etape se desfăşoară în bază 'toţi participă'. Situaţia pariurilor va fi stabilită în baza rezultatului oficial stabilit de federaţie la momentul prezentării pe podium. Orice descalificare ulterioară nu va fi luată în seamă în scopul stabilirii situaţiei pariurilor.

Pariuri pe Ciclist individual să câştige/Primii 3 clasaţi/Da/Nu

Oferim ocazional opţiuni de pariere pe termen lung pentru o cursă sau o etapă unde există o opţiune 'da/nu' pentru un ciclist specificat, care să câştige/să termine în primii 3 clasaţi. În eventualitatea unui dead-heat pentru aceste opţiuni de pariere - în care ambele părţi ar putea fi considerate câştigătoare - opţiunile de pariere vor fi declarate anulate.

Confruntări directe pe o etapă

Situaţia pariurilor pe confruntări directe va fi stabilită după ciclistul care obţine cea mai buna poziţie la final. Ambii ciclişti trebuie să ia startul într-o etapă pentru ca pariurile să fie valabile. Dacă doar un ciclist termină, el va fi desemnat câştigător. Dacă niciunul dintre ciclişti nu termină, pariurile pe ambii ciclişti vor fi anulate.

Marjă victorie etapă

Situaţia pariurilor va fi stabilită conform marjelor de timp oficiale stabilite de federaţie la momentul prezentării pe podium.

Naţionalitatea câştigătorului

Aceasta este determinată de ţara pentru care câştigătorul concurează (nu ţara în care s-a născut, dacă sunt diferenţe).

Număr de etape câştigate/Să câştige orice etapă

Aceste opţiuni de pariere pot fi oferite pentru evenimentele Grand Tour (Turul Franţei, Giro d’Italia şi Vuelta a Espana) pentru ciclişti specificaţi. Toate etapele vor fi luate în considerare pentru stabilirea situaţiei pariurilor, cu excepţia Contratimpurilor pe echipe.

Dacă ai întrebări legate de pariuri sportive, contactează Serviciul Clienţi.

Întrebări frecvente pariuri sportive

Sports Betting FAQ

Aici găseşti răspunsuri la cele mai frecvente întrebări privind pariurile sportive de la BetStars.

Serviciu Clienţi

Support

Serviciul Clienţi BetStars este disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7 pentru a te ajuta şi poate răspunde oricărei întrebări a cărui răspuns nu poate fi găsit în paginile de Întrebări frecvente.

Jocul pe bani reali

Chip Stack

Fă prima ta depunere de bani reali şi joacă la BetStars! Depunerile sunt rapide şi sigure.