Cricket

Toate opţiunile de pariere nu iau în considerare super over-urile, în afară de cazul în care se menţionează altceva.

Run-urile de penalizare nu sunt luate în considerare în nicio opţiune de pariere pe over sau delivery (opţiunile de pariere pentru over-uri multiple nu sunt luate în considerare pentru această regulă)

Dacă un meci este anulat înainte de începere, atunci toate opţiunile de pariere sunt considerate anulate, în afară de cazul în care meciul este rejucat în maximul 48 de ore de la ora iniţială de start. Dacă meciul este la egalitate şi regulile oficiale ale competiţiei nu determină un câştigător sau dacă regulile competiţiei determină câştigătorul prin aruncarea unei monede sau prin tragere la sorţi, atunci toate opţiunile de pariere nedecise sunt considerate anulate. În cazul în care un over nu este finalizat, toate opţiunile de pariere nedecise pentru acel over sunt considerate anulate, în afară de cazul în care innings-ul a ajuns la finalul său normal, cum ar fi declaration, team all out, etc. Dacă opţiunile de pariere rămân deschise cu un scor incorect care are un impact semnificativ asupra cotelor, ne rezervăm dreptul de a anula pariurile.

Cricket Twenty20

Toate over-urile programate trebuie să fie jucate pentru ca situaţia opţiunilor de pariere nedecise să fie stabilită, în afară de cazul în care inningul a ajuns la finalul său normal.

Cricket ODI

Un minimum de 90% din întregul overs alocat pentru un innings trebuie să fie jucat la momentul în care pariul a fost închis pentru ca situaţia opţiunilor de pariere să fie stabilită, în afară de cazul în care inningul a ajuns la finalul său normal.

Meciuri nejucate aşa cum sunt listate

Dacă locul de desfăşurare este schimbat, atunci pariurile deja plasate vor rămâne valabile, cu condiţia ca echipa gazdă să rămână gazdă. Dacă echipa-gazdă şi cea oaspete dintr-un meci listat sunt inversate, atunci pariurile plasate în baza listării iniţiale vor fi anulate.

Pariere pe meci

În cricketul Twenty20, pariurile pe meciurile afectate de condiţii meteo potrivnice vor fi guvernate de regulile oficiale ale competiţiei. Acolo unde nu este specificată o cotă pentru egalitate şi regulile oficiale ale competiţiei determină un câştigător/parte care merge mai departe, situaţia pariurilor va fi stabilită în baza rezultatului oficial. Dacă un meci este abandonat din cauza unor interferenţe exterioare, atunci pariurile vor fi anulate, în afară de cazul în care un câştigător este declarat în baza regulilor oficiale ale competiţiei. În cazul schimbării oponentului faţă de cel anunţat, toate pariurile pentru acel meci vor fi anulate.

Run-uri în-joc în primele 'X' overs

Dacă numărul selectat de overs nu este finalizat din cauza unor factori externi, atunci pariurile vor fi anulate, în afară de cazul în care situaţia pariului a fost deja determinată.

Dacă lungimea normală a inningurilor este mai mică decât numărul selectat de overs (cum ar fi când o echipă este all out în mai puţine overs decât numărul selectat de overs sau îşi atinge ţinta), atunci pariurile rămân în vigoare.

Echipa care va avea over-ul cu cel mai mare scor

Dacă ambele echipe nu finalizează numărul specificat de overs din cauza unor factori externi sau a vremii potrivnice, atunci toate pariurile vor fi anulate, în afară de cazul în care situaţia pariului a fost deja determinată. În cazul unei situaţii de egalitate, pariurile vor fi anulate.

Dacă ai întrebări legate de pariurile sportive de la BetStars, contactează support@betstars.ro.

Întrebări frecvente pariuri sportive

Sports Betting FAQ

Aici găseşti răspunsuri la cele mai frecvente întrebări privind pariurile sportive de la BetStars.

Serviciu Clienţi

Support

Serviciul Clienţi BetStars este disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7 pentru a te ajuta şi poate răspunde oricărei întrebări a cărui răspuns nu poate fi găsit în paginile de Întrebări frecvente.

Jocul pe bani reali

Chip Stack

Fă prima ta depunere de bani reali şi joacă la BetStars! Depunerile sunt rapide şi sigure.