Reguli de pariere pe bandy

Pariere pe meci

Pariurile sunt plătite pe 90 de minute de joc, dacă nu este precizat altfel. Cu excepţia cazului în care este declarat un rezultat oficial, dacă un meci nu este încheiat, atunci pariurile vor fi anulate.

Dacă formatul unui meci este schimbat dintr-un motiv oarecare din 2 reprize a câte 45 de minute în două reprize a câte 30 de minute, atunci toate pariurile vor rămâne valabile (cu excepţia celor în relaţie directă cu prima/a doua repriză).

Pariuri cu handicap

Prezici rezultatul imediat ce handicapul a fost aplicat scorurilor actuale. Pariurile sunt plătite pe 90 de minute de joc. Dacă un meci nu este încheiat, pariurile sunt nule.

Total goluri meci

Prezici numărul golurilor înscrise într-un meci. Cu excepţia cazului în care a fost deja stabilită o opţiune de pariere câştigătoare, dacă un meci nu este încheiat, atunci pariurile vor fi anulate.

Câştigător final turneu

Parierea este ‘Toate în desfăşurare sau nu’, dacă nu este precizat altfel. Pariurile vor fi plătite pe baza clasamentului oficial, imediat după finalul ultimului meci din turneu şi niciun amendament ulterior al rezultatului nu va afecta pariurile.

Dacă ai întrebări legate de pariurile sportive de la BetStars, contactează support@betstars.ro.

Întrebări frecvente pariuri sportive

Sports Betting FAQ

Aici găseşti răspunsuri la cele mai frecvente întrebări privind pariurile sportive de la BetStars.

Serviciu Clienţi

Support

Serviciul Clienţi BetStars este disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7 pentru a te ajuta şi poate răspunde oricărei întrebări a cărui răspuns nu poate fi găsit în paginile de Întrebări frecvente.

Jocul pe bani reali

Chip Stack

Fă prima ta depunere de bani reali şi joacă la BetStars! Depunerile sunt rapide şi sigure.