Reguli badminton

Toate pariurile vor rămâne valabile, indiferent dacă apare vreo schimbare a programului (sau a zilei de desfăşurare a meciului) sau o schimbare a locului de desfăşurare. Toate pariurile vor fi anulate în cazul în care un meci început nu ajunge la final, cu excepţia pariurilor al căror rezultat a fost deja stabilit sau acolo unde nu există niciun mod în care jocul şi/sau meciul ar putea fi jucat până la finalul său natural fără a determina în mod condiţionat rezultatul unei anumite opţiuni de pariere. De exemplu, un meci este abandonat la 19-17. Pariurile pe Total puncte game peste/sub 36,5 sunt considerate învingătoare şi respectiv pierzătoare, din moment ce orice final natural al game-ului ar avea ca rezultat cel puţin 38 de puncte.

Pariurile în-joc sunt oferite pentru ca un jucător să câştige punctul specificat. În cazul în care punctul nu este jucat, din cauză că game-ul sau meciul a luat sfârşit, toate pariurile pe acel punct vor fi anulate. Dacă punctul specificat este acordat ca punct de penalizare, toate pariurile pe acel punct vor fi anulate.

Lider set curent/următorul set după: Dacă numărul de puncte specificat nu este atins în setul specificat, atunci echipa/jucătorul care câştigă setul va fi considerat câştigător.

Stabilirea situaţiei pariurilor

Rezultatele furnizate de website-ul furnizorului oficial al scorului competiţiei sau întâlnirii în cauză vor fi utilizate pentru a stabili situaţia pariurilor. Atunci când acestea nu sunt disponibile sau există dovezi semnificative că scorul oficial furnizat este incorect, vom utiliza dovezi independente pentru a permite plata pariurilor. În absenţa unor dovezi consistente şi independente sau în prezenţa unor dovezi semnificativ contradictorii, pariurile vor fi plătite în baza propriilor noastre statistici.

Dacă ai întrebări legate de pariurile sportive de la BetStars, contactează support@betstars.ro.

Întrebări frecvente pariuri sportive

Sports Betting FAQ

Aici găseşti răspunsuri la cele mai frecvente întrebări privind pariurile sportive de la BetStars.

Serviciu Clienţi

Support

Serviciul Clienţi BetStars este disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7 pentru a te ajuta şi poate răspunde oricărei întrebări a cărui răspuns nu poate fi găsit în paginile de Întrebări frecvente.

Jocul pe bani reali

Chip Stack

Fă prima ta depunere de bani reali şi joacă la BetStars! Depunerile sunt rapide şi sigure.