Reguli fotbal australian

Situaţia tuturor opţiunilor de pariere pe meci va fi stabilită incluzând prelungiri, dacă au loc, în afară de cazul în care se specifică altceva. Întreaga durată a timpului regulamentar trebuie să fie finalizată pentru ca pariurile să fie valabile, în afară de cazul în care se specifică altceva. Dacă lungimea meciului este modificată înainte ca jocul să înceapă, atunci lungimea revizuită a jocului va fi privită ca lungimea oficială a meciului şi toate pariurile vor rămâne valabile, atât timp cât acest nou timp regulamentar este finalizat în totalitate.

Meciuri nejucate aşa cum sunt listate

Dacă locul de desfăşurare este schimbat, atunci pariurile deja plasate pe meci vor rămâne valabile, atât timp cât echipa gazdă va rămâne gazdă. Dacă echipa-gazdă şi cea oaspete dintr-un meci listat sunt inversate, atunci pariurile plasate în baza meciului iniţial vor fi anulate.

Întrebări frecvente pariuri sportive

Sports Betting FAQ

Aici găseşti răspunsuri la cele mai frecvente întrebări privind pariurile sportive de la BetStars.

Serviciu Clienţi

Support

Serviciul Clienţi BetStars este disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7 pentru a te ajuta şi poate răspunde oricărei întrebări a cărui răspuns nu poate fi găsit în paginile de Întrebări frecvente.

Jocul pe bani reali

Chip Stack

Fă prima ta depunere de bani reali şi joacă la BetStars! Depunerile sunt rapide şi sigure.