Pariuri sportive - Întrebări frecvente

Generalităţi Pariuri sportive

Unde pot găsi pariuri sportive? Pariurile sportive sunt disponibile în ţara mea? Mă interesează un anumit sport - ce sporturi sunt disponibile pentru pariere? Ce tipuri de pariuri pot plasa? Unde pot găsi regulile generale de pariere? Cum îmi plasez pariurile? Cum efectuez o retragere de fonduri din contul meu? Cum joc pe mobilul meu? Pot plasa pariuri prin apel telefonic? Ce este parierea în-joc şi este aceasta disponibilă pentru toate evenimentele?

Cont

Pot utiliza banii din contul de pariere sportivă pentru a juca poker sau alte jocuri? Am deja un cont. Trebuie să-mi deschid un cont nou pentru a plasa pariuri sportive? Am uitat ID-ul meu Stars şi/sau parola. Ce pot face în acest caz? Pot plasa un pariu în timp ce joc poker sau alte jocuri? Sunt nou pe site-ul vostru şi nu am un cont, dar vreau să utilizez doar serviciul vostru de pariuri sportive. Ce pot să fac în acest caz?

Plasarea de pariuri

Nu sunt lămurit cu privire la pariurile din ofertă, pot obţine o explicaţie pentru toate tipurile de pariuri oferite? Care este suma minimă pe care o pot paria? Care este pariul maxim pe care îl pot plasa? Care sunt sumele maxime pe care le pot câştiga? Cum ştiu cât pot câştiga cu pariul meu? Ce este un individual şi cum plasez un pariu individual? Ce este un multiplu şi cum plasez un pariu multiplu? Cum plasez un pariu 'În-joc'? Cum ştiu dacă pariul meu a fost plasat? Unde îmi pot vedea toate pariurile? Unde pot vedea rezultatul pariurilor pe care le-am plasat? Pot anula un pariu? Ce înseamnă opţiunea 'Retragere' şi cum funcţionează? Este întotdeauna disponibilă opţiunea 'Retragere'? Ce înseamnă CS? Ce este un pariu each way (EW)? Dacă nu aveţi pe site evenimentul pe care eu doresc să pariez, pot cere cote? Pot alege modul în care sunt afişate cotele pe pagina de pariere?

Pariuri gratuite

Cum funcţionează pariurile gratuite şi cum obţin unul? Cum folosesc un pariu gratuit după ce îl primesc? Pot obţine pariuri gratuite din Magazinul de recompense?

Curse hipice

Cum pot plasa un pariu? De ce este câştigul meu mai mic decât cel scontat? Ce se întâmplă dacă pariul meu conţine un neparticipant? De ce s-au schimbat normele de pariere de când am plasat pariul meu? Calul meu a încheiat primul într-un dead-heat. Ce se întâmplă acum? Ce este un duel? Ce este 'parierea fără'? Ce sunt pariurile future?

Transmisiuni curse de cai

Cum voi şti care sunt cursele transmise live? Cine poate urmări transmisiunile? Cum pot accesa transmisiunea live? Când pot începe să urmăresc transmisiunea live? Pot urmări o transmisiune dacă pariul meu pe acea cursă a fost un pariu ante-post?

Stabilirea situaţiei pariului

Cât de mult trebuie să aştept până la stabilirea situaţiei pariului meu? Am o nelămurire cu privire la stabilirea situaţiei pariului meu, cu cine pot vorbi? Cred că pariul meu a fost plătit incorect. Ce pot face în acest caz? De ce a fost anulat pariul meu? Ce se întâmplă dacă am pariat pe un neparticipant? Îmi primesc banii înapoi? De ce există uneori o întârziere între rezultate şi transmisiunea TV? Cum sunt calculate câştigurile potenţiale pentru pariurile sistem? Cum se calculează deducerile dead heat?

Deduceri pariuri

De ce nu am primit plata totală pentru pariul meu? Ce este Regula 4 şi cum afectează aceasta pariul meu? Ce înseamnă dead heat şi cum îmi afectează câştigurile?

Promoţii

Există undeva explicat modul de funcţionare al promoţiilor? Câştig recompense pentru pariurile mele sportive? Există promoţii de pariuri gratuite? Am avut un acumulator câştigător şi mă aşteptam la un bonus, dar nu l-am primit – de ce? Cum funcţionează Spin & Bet? Veţi organiza promoţii pentru evenimente importante?

Asistenţă/Ajutor?

Pe cine trebuie să contactez dacă am alte întrebări sau probleme legate de pariurile sportive?

Întrebări frecvente pariuri sportive

Sports Betting FAQ

Aici găseşti răspunsuri la cele mai frecvente întrebări privind pariurile sportive de la BetStars.

Serviciu Clienţi

Support

Serviciul Clienţi BetStars este disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7 pentru a te ajuta şi poate răspunde oricărei întrebări a cărui răspuns nu poate fi găsit în paginile de Întrebări frecvente.

Jocul pe bani reali

Chip Stack

Fă prima ta depunere de bani reali şi joacă la BetStars! Depunerile sunt rapide şi sigure.