Întrebări frecvente program de joc

Instalare:

Am descărcat programul client BetStars dar nu porneşte automat sau primesc mesajul de eroare "Disk Write". Cum rezolv această problemă pentru ca să instalez BetStars? Când pornesc fişierul de instalare BetStars pe care l-am descărcat primesc mesaj că acest fişier nu este executabil şi îmi cere să aleg o aplicaţie pentru a-l deschide, că fişierul este corupt sau că nu este o aplicaţie valabilă Windows32. Cum rezolv aceste erori? Nu pot descărca programul de pe site-ul vostru. Durează foarte mult sau stagnează şi nu se finalizează niciodată. Cum rezolv această problemă pentru a putea descărca programul vostru? Puteţi să-mi trimiteţi programul pe o dischetă? Pot rula BetStars pe un calculator Macintosh (Mac OSX)? Dacă am un Mac OS mai vechi (10.4 sau mai vechi) pot juca pe BetStars? Pot juca BetStars cu Linux (adică Ubutu, Fedora etc.)? Pot juca BetStars pe telefon mobil, iPhone sau pe alt dispozitiv portabil pentru a putea juca oriunde aş merge? Dacă reinstalez clientul de poker BetStars îmi voi pierde din setări sau notiţele despre jucători?

Nu am putut să mă conectez:

Când deschid clientul BetStars nu pot să actualizez cu ultima versiune a clientului şi nu pot să mă conectez la server. Am primit una dintre următoarele erori: -2/-67, -2/-79, -2/-83, -3/-99 sau alte erori. Cum aş putea rezolva conexiunea cu serverul vostru pentru a mă autentifica în contul meu? Cum ataşez documentele cerute la un e-mail? Când deschid BetStars primesc următorul mesaj de eroare: "Security certificate or date settings incorrect." Ce porturi Winsock foloseşte BetStars? Cum pot să-mi configurez firewall-ul pentru a permite accesul programului BetStars la internet?

Deconectare în timpul jocului:

În timp ce jucam pe site-ul vostru deseori se întâmplă să îmi treacă timpul, să să am lag sau fiu deconectat de la jocuri. Pot să navighez pe internet şi nu am nici o problemă cu alte site-uri când apar aceste probleme. Care este problema cu serverele voastre?

Ai o întrebare la care nu ai găsit răspuns la noi? Echipa noastră de asistenţă te poate ajuta oricând, 24 de ore pe zi. Trebuie doar să ne trimiţi un email la adresa support@betstars.ro.

Joc responsabil

Responsible Gaming

Credem cu tărie în jocul responsabil şi suntem dedicaţi unei experienţe de joc plăcute şi pozitive.