Joc responsabil

Despre ce este vorba

The Stars Group face tot posibilul să ajute şi să protejeze clienţii care sunt supuşi riscului potenţialelor efecte negative ale jocurilor de noroc, prin mai multe mijloace, inclusiv instrumente de autoexcludere, instrucţiuni privind jocul responsabil, identificarea riscului şi verificarea jucătorului.

Ce putem face pentru a te ajuta

Verificarea vârstei

Orice client, care nu are vârsta minimă necesară pentru a juca poker şi care a furnizat informaţii false privind vârsta sa, poate avea anulate toate câştigurile şi i se poate intenta proces penal.

 • Fiecare persoană care îşi deschide un cont nou trebuie să bifeze o opţiune prin care confirmă că are cel puţin 18 ani. Prin acest lucru oricine ia la cunoştinţă faptul că nu acceptăm clienţi care nu au cel puţin 18 ani.
 • Când cineva îşi creează un cont la noi, va fi obligat să ne furnizeze numele, adresa şi data de naştere pentru a confirma faptul că are cel puţin 18 ani.
 • Noi nu dorim să atragem, prin promoţiile şi campaniile noastre de marketing, clienţi care nu au împlinit încă vârsta de 18 ani. Acest lucru nu ar fi profitabil din punct de vedere financiar, dar nici conform cu valorile şi atitudinea noastră.
Mai multe

Autoexcludere

În cazul în care consideri că parierea este mai degrabă o povară pentru viaţa ta şi nu o formă de distracţie, noi vrem să te ajutăm. Întâi te rugăm să citeşti întrebările de mai jos:

 1. Ai lipsit vreodată de la şcoală sau de la locul de muncă pentru că pariai?
 2. Ţi-ai neglijat vreodată viaţa de zi cu zi a ta sau a familiei tale din cauza pariurilor?
 3. Ai vândut vreodată ceva sau ai împrumutat bani pentru a paria?
 4. Ai pariat adesea până când ai pierdut ultimul ban?
 5. Ai pariat vreodată mai mult decât ai plănuit iniţial?
 6. Te-ai gândit vreodată la sinucidere sau la alte moduri de autovătămare din cauza parierii?

Dacă ai răspuns cu 'Da' la unele dintre întrebările de mai sus, te sfătuim să consulţi Gamblers Anonymous.

Poţi face întregul test pe unul dintre următoarele site-uri:

www.gamcare.org.uk/get-advice/self-assessment-tool/
www.ncpgambling.org/help-treatment/screening-tools/

De asemenea, îţi punem la dispoziţie opţiunea de a te autoexclude pentru diferite perioade de timp.

Pentru aceasta alege meniul 'Instrumente' din lobby-ul principal al programului de joc pentru computer, dă click pe 'Joc Responsabil' şi apoi pe 'Exclude-mă de la jocuri'. Pe mobil, intră în 'Mai multe' > 'Setări & Instrumente' > 'Joc responsabil'. Pe website, autentifică-te şi apoi mergi la 'Cont' > 'Joc responsabil'.

Autoexcluderea contului tău

Menţionăm că toate autoexcluderile sunt ireversibile pe durata specificată în cererea respectivă. În plus, perioadele de autoexcludere se aplică tuturor opţiunilor de pariere. Autoexcluderea ta se va aplica contului Stars şi oricărui produs care necesită ID-ul tău Stars pentru a juca.

Mai multe

Ce poţi face pentru a te ajuta singur

Identifică şi redu riscurile

Dacă doreşti să pariezi online, iată mai jos câteva sfaturi care te vor ajuta să transformi această experienţă într-una plăcută şi cu ajutorul cărora poţi minimiza riscul apariţiei problemelor:

 1. Pariază pentru amuzament, nu pentru a câştiga bani.
 2. Pariază folosind bani pe care îţi permiţi să îi pierzi. Nu folosi niciodată bani de care ai nevoie, cum ar fi banii pentru mâncare, chirie, facturi sau taxe şcolare.
 3. Setează limite de depunere şi asigură-te că niciodată nu vei depune mai mult decât îţi poţi permite să pierzi.
 4. Nu încerca niciodată să recuperezi o pierdere. Dacă ai pierdut o anumită sumă de bani, nu paria pe mize mai mari în încercarea de a recupera o pierdere anterioară.
 5. Nu paria atunci când eşti supărat, obosit sau deprimat. Este foarte greu să iei decizii corecte când nu te simţi bine.
 6. Îmbină pariurile cu alte activităţi. Găseşte şi alte forme de distracţie, astfel încât pariurile să nu devină o parte prea importantă în viaţa ta.
Mai multe

Stabilirea de limite

Îţi oferim posibilitatea de a stabili limite diferite pentru jocul responsabil pentru a te ajuta să joci responsabil. Poţi stabili aceste limite urmând aceste instrucţiuni, în funcţie de modul în care accesezi serviciile noastre:

 • Website

Autentifică-te şi mergi la 'Cont' > 'Joc responsabil'

 • Program de joc pentru computer

Autentifică-te şi selectează 'Instrumente' > 'Joc responsabil'

 • Aplicaţie mobil

După autentificare, mergi la 'Meniu' (Android) sau 'Mai multe' (iOS), apoi 'Setări & Instrumente' > 'Joc responsabil'

Defineşte limite de depunere

Noi considerăm că tu eşti cel responsabil cu administrarea bugetului propriu alocat parierii online. De aceea ai la dispoziţie opţiunea de a-ţi defini propriile limite săptămânale de depunere. Bineînţeles, aceste limite definite de către tine nu pot fi mai mari decât cele stabilite deja de către noi pentru contul tău.

Restricţionarea pariurilor sportive

Setarea limitelor de pariere oferă jucătorilor o modalitate de a controla eventualele pierderi prin limitarea mizelor la care pot juca.

Poţi seta limite de pariere folosind meniul 'Joc responsabil' aflat în ‘Instrumente’ > ‘Joc responsabil’ > ‘Restricţionează limită miză Sporturi’ pe calculator şi *Mai multe' > 'Instrumente şi setări', în aplicaţia pentru mobil. De asemenea, există opţiunea de a te exclude complet de la pariurile sportive din acest meniu alegând 'Nu juca'.

De asemenea, te mai poţi autentifica în cont şi de pe website. Din meniul 'Cont', poţi accesa instrumentele noastre pentru joc responsabil.

Restricţionarea anulării retragerilor

Ai opţiunea de a-ţi restricţiona posibilitatea de a-ţi anula retragerile după solicitarea acestora. Poţi face acest lucru mergând în lobby-ul principal din programul nostru de joc pentru computer şi selectând ‘Instrumente’ > ‘Joc responsabil’ > ‘Restricţionează anularea retragerilor’.

Dacă activezi această opţiune, vei dezactiva posibilitatea ta de a anula retragerile în aşteptare din contul tău şi nu vom anula retragerile la solicitarea ta. Această restricţie este permanentă şi nu va fi posibilă restaurarea posibilităţii tale de a-ţi anula retragerile după ce ai activat-o.

Stabileşte restricţie pentru anularea retragerilor

Fii la curent cu miturile des întâlnite despre dependența de jocuri de noroc

Considerăm că jocurile de noroc ar trebui jucate pentru distracţie şi amuzament. Însă unii jucători, care se angajează în jocuri de noroc în scop recreaţional nu cred că pot deveni dependenţi şi, uneori, îşi menţin falsele prezumţii sau mituri despre jocurile de noroc care reprezintă o problemă, care pot duce la negare şi la alte probleme. Mai jos sunt listate câteva dintre cele mai des întâlnite mituri. Dă click pe 'Mai multe' pentru a citi mai departe.

Mai multe

Ai nevoie de ajutor, de un sfat sau de consiliere?

Dacă simţi că ai putea avea o problemă privind jocurile de noroc şi vrei să primeşti sfaturi sau consiliere, poţi vizita aceste site-uri:

Over 18 Only Worried about excessive play? Click here for help. Adictel

Joc responsabil

Responsible Gaming

Credem cu tărie în jocul responsabil şi suntem dedicaţi unei experienţe de joc plăcute şi pozitive.