Despre noi

 

Operăm sub egida The Stars Group, una dintre cele mai cunoscute şi de încredere companii de jocuri online, compania care se află în spatele unor branduri de vârf din această industrie, precum PokerStars.

The Stars Group Inc. este o companie publică, listată la bursa din Toronto şi pe Nasdaq şi de aceea aderă la cele mai riguroase reglementări în fiecare piaţă în care operăm. Având licenţe în toată lumea, cooperăm cu autorităţile locale şi cu servicii de testare terţă parte independente, pentru a asigura niveluri foarte înalte de integritate şi securitate, astfel încât poţi fi sigur întotdeauna că jocurile noastre - şi fondurile tale - sunt în siguranţă.

Uriaşă selecţie de sporturi şi opţiuni de pariere

Oferim o gamă largă de diferite sporturi, opţiuni de pariere şi funcţii, concepute să îţi ofere o experienţă de pariere completă, distractivă şi uşor de utilizat. Acoperim cele mai mari evenimente sportive din lume, iar programul nostru de joc de ultimă oră şi funcţiile originale şi inovative ne fac alegerea numărul unu pentru milioane de jucători de pe tot globul. Întotdeauna vei găsi disponibilă o ofertă specială, iar cu un cont Stars vei avea acces pe loc la cea mai mare cameră de poker online din lume - poţi chiar folosi acelaşi portofel pentru poker şi pariere sportivă.

Cel mai bun departament de asistenţă şi tranzacţii rapide şi facile

Echipa noastră Serviciu Clienţi se află la îndemâna ta 24 de ore din 24 pentru a te ajuta cu orice probleme. Contactează Serviciul Clienţi şi vei primi un răspuns rapid.

Efectuarea unei depuneri în contul tău Stars este, de asemenea, rapidă şi uşoară, cu o gamă largă de opţiuni de plată aflate la dispoziţie. De asemenea, poţi profita de retrageri rapide atunci când îţi retragi câştigurile.

Licenţiat şi reglementat în totalitate

Noi suntem o companie înregistrată şi licenţiată legal şi suntem supuşi tuturor legilor şi regulamentelor din locul în care ne desfăşurăm activitatea. Credem cu tărie în jocul responsabil şi oferim un număr de instrumente concepute să dea control complet jucătorilor asupra activităţii lor de pariere online.